Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

«Επίκαιρα». Κι όμως, το Μαξίμου δεν θεωρεί ότι είναι πίσω από το περιοδικό ο Λιβάνης

Άλλον φωτογραφίζουν κύκλοι του Μαξίμου ως ενορχηστρωτή κι απολύτως υπεύθυνο για την πολεμική επίθεση του περιοδικού που ανήκει στο γιο του Λιβάνη.
Άνθρωποι του πρωθυπουργού, πολύ κοντινοί του συνεργάτες, διαρρέουν και υποστηρίζουν πως ο εκδοτικός όμιλος του Λιβάνη έχει υποκύψει εδώ και μήνες σε οικονομικά συμφέροντα λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.
Συγκεκριμένα το Μαξίμου υποστηρίζει ότι ο Ηλίας Λιβάνης έχει παραδώσει το περιοδικό στον Πέτρο Κυριακίδη, συνέταιρο του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, του ανθρώπου δηλαδή που πτώχευσε την Proton και έφτασε την Alapis από κέρδη 890 εκατ. σήμερα να μην ξέρει τι της ξημερώνει.
Φυσικά η πληροφόρηση δεν σταματά εδώ. Από το Μέγαρο Μαξίμου υποστηρίζουν επίσης ότι 

ο πρώην Αμερικανός πρέσβης κ. Σπέκχαρντ, ο οποίος ήταν επικεφαλής στην Proton του κ. Λαυρεντιάδη, αυτός σε συνεργασία με τον Λαυρεντιάδη δίνει στο περιοδικό «Επίκαιρα» προσέξτε, τα δικά του τηλεγραφήματα που ο ίδιος έχει συντάξει κι έχει στείλει στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Αναμένουμε την επαλήθευσή μας αλλά και τις αποκαλύψεις που υπόσχεται το Μέγαρο Μαξίμου για Λαυρεντιάδη, Κυριακίδη και φυσικά τον πρώην πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών.http://sarotiko.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...