Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Δεσμευση για πληρωμή αύριο στο Alter


Πριν από λίγο ο Κ. Γιαννίκος -ίσως για να κερδίσει χρόνο και για να μην κατεβάσουν μαύρο στις οθόνες των τηλεοράσεων τεχνικοί και δημοσιογράφοι του Alter, τηλεφώνησε στον εκπρόσωπο των εργαζομένων Βασίλη Ζέρβα δίνοντας νέες υποσχέσεις.
Δεσμεύτηκε συγκεκριμένα ότι αύριο στους τραπεζικούς λογαριασμούς των εργαζομένων θα μπει αύριο μέρος των χρωστούμενων μισθών καθώς και το δώρο του Πάσχα, ενώ η εξόφληση θα γίνει μέχρι τις αρχές του Μαΐου.

Οι εργαζόμενοι του Alter μετά από αυτή την εξέλιξη προγραμμάτισαν έκτακτη συνέλευση για αύριο το πρωί, ώστε να συζητήσουν τον επαναπροσδιοριοσμό της στάσης τους. Η πλειοψηφία των τεχνικών και μεγάλη μερίδα των δημοσιογράφων έχει προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας.


Αν αύριο, όπως λένε, δεν καταβληθούν οι μισθοί και το δώρο του Πάσχα θα συνεχίσουν την σκληρή στάση έναντι στη διοίκηση, ενώ σε αντίθετη περίπτωση πιθανό είναι το ενδεχόμενο να αποφασίσουν άρση της επίσχεσης.
(NewPost)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...