Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Δύσκολες ώρες στον «Φίλαθλο»


Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ο «Φίλαθλος» δεν βρίσκεται κρεμασμένος στα περίπτερα. Με απόφαση του Γιώργου Κουρή το αθλητικό φύλλο δεν κυκλοφορεί ούτε σήμερα, μια ημέρα μετά την 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε στην εφημερίδα.

Ο εκδότης του «Φίλαθλου» δήλωνε τις προηγούμενες ημέρες ότι αν τελικά γίνει η 24ωρη απεργία τότε θα… κλείσει την εφημερίδα. Η απεργία έγινε και η εφημερίδα δεν κυκλοφόρησε την Πέμπτη. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Γιώργος Κουρής να αποφασίσει να μην τυπώσει την εφημερίδα του, παρόλο που όλοι οι εργαζόμενοι χθες εργάστηκαν κανονικά για την έκδοση του σημερινού φύλλου. Το ίδιο θα κάνουν και σήμερα, θα παραδώσουν την ύλη τους και θα περιμένουν να δουν αν τελικά η εφημερίδα κυκλοφορήσει αύριο Σάββατο.

Η κατάσταση στην ιστορική αθλητική εφημερίδα είναι πολύ δύσκολη, κυρίως για τους εργαζομένους που δεν ξέρουν κυριολεκτικά τι μπορεί να τους ξημερώσει την στιγμή που έχουν να δουν «το χρώμα το χρήματος» για πολλούς μήνες.


Οι πληροφορίες λένε ότι ο Γιώργος Κουρής δεν έχει αποφασίσει οριστικά να βάλει λουκέτο στην εφημερίδα. Ωστόσο σκέφτεται, όπως λέγεται, την προσφυγή στο άρθρο 99 που προστατεύει τις επιχειρήσεις από τους πιστωτές.

(ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...