Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Η Μανωλίδου "έφαγε" τον Φερεντίνο;

Τέλος το «Deal» στον ΑΝΤ1 με τον Χρήστο Φερεντίνο, ενώ το καλύτερο... deal με το κανάλι του Αμαρουσίου φαίνεται πως κάνει η Ευγενία Μανωλίδου που θα πάρει τη θέση του στο καθημερινό πρόγραμμα. Καθοριστικές είναι οι επόμενες μέρες για το μέλλον του «Deal» στον ΑΝΤ1.Οπως όλα όμως δείχνουν, το καθημερινό τηλεπαιχνίδι με τον Χρήστο Φερεντίνο θα σταματήσει την προβολή του μέσα στον επόμενο μήνα. Οι λόγοι που οδήγησαν τους υπευθύνους του σταθμού σε αυτή την απόφαση είναι οικονομικοί. Μπορεί να ήταν ευχαριστημένοι από τις επιδόσεις του τηλεπαιχνιδιού στους πίνακες τηλεθέασης και ιδιαίτερα στο δυναμικό κοινό, ωστόσο το κόστος ανέβαινε καθώς έπρεπε να δώσουν τα χρηματικά έπαθλα στους παίκτες που κέρδιζαν. Και το κανάλι του Αμαρουσίου ήθελε να είναι εντάξει στις πληρωμές του και να μην αφήνει χρέη στους συμμετέχοντες, όπως γίνεται σε άλλα παιχνίδια. Η αρχική μάλιστα απόφαση ήταν η πραγματοποίηση εξήντα ώς εβδομήντα επεισοδίων του τηλεπαιχνιδιού, ενώ η θετική του πορεία είχε κάνει τον ΑΝΤ1 να παρατείνει τη διάρκεια προβολής του μέχρι το Πάσχα. Μόνο που τώρα προέκυψε ένα επίσης δυνατό πρόγραμμα που στο κανάλι σκοπεύουν να το προβάλλουν την ίδια ώρα, οπότε αποφάσισαν να το κόψουν και να μην του δώσουν τόσο μεγάλης διάρκειας παράταση....

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στη θέση του «Deal» ο ΑΝΤ1 σκοπεύει να προβάλλει την καινούργια εκπομπή με την Ευγενία Μανωλίδου. Η εκπομπή θα είναι διάρκειας μιας ώρας και θα ασχολείται με ένα άλλο δυνατό πρόγραμμα του καναλιού, το «Dancing with the stars». Ο τίτλος της καινούργιας εκπομπής που προβάλλεται στο εξωτερικό -και μάλιστα στο BBC- είναι «It takes two» και σημειώνει ιδιαίτερα υψηλές τηλεθεάσεις αφού προβάλλει όσα δεν δείχνουν οι κάμερες στο live του talent show.
 

Η εκπομπή λοιπόν, της οποίας τον ελληνικό τίτλο δεν έχουν ακόμη αποφασίσει, θα προβάλλεται καθημερινά στις 7.00 το απόγευμα, απέναντι από τα «Μυστικά της Εδέμ» του Mega, αλλά και πριν από το δελτίο ειδήσεων του καναλιού, προσδοκώντας ότι η Ευγενία Μανωλίδου με τους καλεσμένους της θα δίνει υψηλό ποσοστό τηλεθέασης στη Μαρία Χούκλη.

Στο σημείο αυτό βέβαια πρέπει να διευκρινίσουμε ότι παρά το κόψιμο του «Deal», ο ΑΝΤ1 διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις με τον παρουσιαστή. Στα σχέδιά τους μάλιστα είναι ο Χρήστος να παρουσιάσει κάποια άλλη, καινούργια εκπομπή αφού είναι «χρυσό παιδί», όπως τον αποκαλούν στο κανάλι του Αμαρουσίου. Και είναι επίσης σίγουρο ότι αν και άθελά της η Ευγενία «έφαγε» τον Χρήστο, οι σχέσεις των δύο παρουσιαστών θα εξακολουθήσουν να είναι άριστες αφού άλλωστε θα συναντηθούν και τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο»..

πηγή:espressonews


Διαβάστε περισσότερα http://tvnea.blogspot.com/2011/01/blog-post_7201.html#ixzz1CMiL4EGX
Under Creative Commons License: Attribution

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...