Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Twitter : Ανέβηκε στην τρίτη θέση των social networks


Στην τρίτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης των υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης, «σκαρφάλωσε» το Twitter, καταφέρνοντας μάλιστα να εκτοπίσει το MySpace.

Σύμφωνα με στοιχεία που συνέλεξε η εταιρεία comScore και για να μιλάμε με τη γλώσσα των αριθμών, το Twitter είχε 96 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες τον Αύγουστο του 2010, ενώ το MySpace περιορίστηκε στα 95 εκατομμύρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον τελευταίο χρόνο το Twitter αύξησε τους μοναδικούς επισκέπτες κατά 76%, ενώ το MySpace υποχώρησε στο 17%.
Στην πρώτη θέση της επισκεψιμότητας παραμένει το Facebook, το οποίο τον Αύγουστο είχε τον εξωπραγματικό αριθμό των 598 εκατομμυρίων επισκεπτών, ένα νούμερο που μεταφράζεται σε αύξηση 54% σε σχέση με πέρυσι. Στη δεύτερη θέση φιγουράρει το Windows Live, το οποίο είχε 140 εκατομμύρια επισκέπτες.
Αξίζει τέλος να σημειωθεί, ότι πολλοί χρήστες του Twitter δεν μπαίνουν στη σελίδα twitter.com και προτιμούν μια desktop εφαρμογή ή άλλες μεθόδους. Αν το Twitter κατάφερνε να κερδίσει όλους αυτούς τους χρήστες, θα υπήρχε σημαντική διαφορά σε σχέση με τα 96 εκατομμύρια του Αυγούστου.

στοιχεία απο Newslink Hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...