Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Ο ιδρυτής του Facebook, ήρωας σε comics

Είναι ένας από τους δημιουργούς του Facebook, του δημοφιλέστερου ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης. Έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους πλουσιότερους άνδρες στην ηλικία του παγκοσμίως, με την περιουσία του να ανέρχεται σε 7 δισεκατομμύρια δολάρια και αυτή την εβδομάδα βγαίνει στους κινηματογράφους μια ταινία για την ανέλιξή του και την επαγγελματική του επιτυχία.
Ο 26χρονος Μαρκ Ζούκερμπεργκ θα είναι ο βασικός ήρωας ενός κόμικς κάτι που τον εντάσσει ακόμα περισσότερο στην ποπ κουλτούρα.www.tfaw.com), σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Bluewater.
"Είναι μια εκπληκτική ιστορία", επεσήμανε ο συγγραφέας Jerome Maida. "Μου άρεσε όσο το ερευνούσα, γιατί είναι εξαιρετικά συναρπαστικό. Σκεφτείτε το... Ο Mark Zuckerberg είναι ο νεότερος δισεκατομμυριούχος του πλανήτη και δημιούργησε κάτι που είχε ήδη μεγάλο αντίκτυπο στον κόσμο. Ωστόσο, δύσκολα κάποιος γνωρίζει πολλά για αυτόν. Είναι εκπληκτικό."
Άλλες προσωπικότητες που περιέχονται στην παραγωγή της Bluewater είναι ο νεαρός καναδός τραγουδιστής Justin Bieber, ο σταρ του αγγλικού ποδοσφαίρου David Beckham, η εκκεντρική τραγουδίστρια Lady Gaga και η επίσης τραγουδίστρια Taylor Swift.mediasoup

Ενός βιογραφικού κόμικς με τον τίτλο "Mark Zuckerberg: Ο δημιουργός του Facebook", που σκοπεύει να εκδόσει η Bluewater Productions. Ο δημιουργός του κόμικς Τζερόμ Μάιντα δήλωσε ότι η ζωή του 26χρονου Μαρκ για συγκεκριμένους λόγους έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον.
"Ο Mark απέρριψε τεράστιες προσφορές σε πολύ νεαρή ηλικία και αρνήθηκε τις προτάσεις αυτές γιατί πολύ βαθιά μέσα του γνώριζε ότι είχε πολύ υψηλούς στόχους για να μπορεί να δουλέψει για κάποιον άλλο".
"Ο Bill Gates πρόσφερε στον Mark ένα εκατομμύριο δολάρια για να δουλέψει γι' αυτόν όταν ο Mark ήταν ακόμα στο λύκειο και εκείνος απέρριψε την προσφορά. Εννοώ πόσα παιδιά σχολικής ηλικίας έχουν την ευκαιρία να δεχτούν μια τέτοια πρόταση; Ελάχιστα. Και πόσα από αυτά θα είχαν το σθένος να απορρίψουν μια τέτοια πρόταση και να επιλέξουν μια δική τους πορεία; Ελάχιστοι έως κανένας", πρόσθεσε ο ίδιος.
Η γιγαντιαία έκδοση 48 σελίδων, αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά από το Δεκέμβριο, και θα είναι διαθέσιμη στα βιβλιοπωλεία και στα ηλεκτρονικά καταστήματα (στο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...