Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Έρχεται τον Σεπτέμβρη η νέα εφημερίδα «Παραπολιτικά»


Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει η εφημερίδα «Παραπολιτικά». Η στελέχωση της νέας εβδομαδιαίας εφημερίδας έχει ξεκινήσει ήδη.

Πολλά και γνωστά ονόματα αναμένεται να μετέχουν στο νέο εκδοτικό εγχείρημα, που έρχεται... σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία για τον χώρο των media. Το έντυπο θα δίνει έμφαση στο πολιτικό ρεπορτάζ και κυρίως στο παραπολιτικό, ενώ θα έχει αρκετές σελίδες με ειδήσεις από τον χώρο των Μέσων Ενημέρωσης.

Τον βασικό πυρήνα της νέας εφημερίδας αποτελούν οι Μενέλαος Τασιόπουλος, Παναγιώτης Τζένος, Θανάσης Λάλας (επιστρέφει με τις γνωστές συνεντεύξεις), Θόδωρος Μουντζουρίδης (σκίτσο), Σωτήρης Ξενάκης,...


Γιάννης Αντύπας, Γιώργος Κατσίγιαννης, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Θανάσης Φουσκίδης, Γιώργος Σαρρής, Μακάριος Λαζαρίδης, Λεωνίδας Μπλαβέρης, Δημήτρης Κουνιάς κ.α. (πολιτικό), Νίκος Σαμοίλης, Δημήτρης Μαρκόπουλος, Αμαλία Κάντζου και Μηνάς Τσαμόπουλος (οικονομικό), Γιώργος Καραμέρος, Γιώργος Μητσικώστας και Λίζα Δουκακάρου (στήλες), Νίκος Παπανδρέου (γεύσεις).

Στις αρχές Σεπτεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει το διαφημιστικό πλασάρισμα του νέου φύλλου, ενώ θα υπάρξουν και συνεργασίες έκπληξη.


Πηγή: http://fimotro.blogspot.gr/ 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...