Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Πρόσκληση για εθελούσια έξοδο στην “Ελευθεροτυπία”!

Σε πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου καλεί τους εργαζόμενους στη Χ.Κ.Τεγόπουλος και στη Φωτοεκδοτική, η Μάνια Τεγόπουλου.  Η πρόσκληση δηλώνεται πως δεν είναι “δεσμευτική”  για όσους δηλώσουν συμμετοχή σε ένα πίνακα…που δεν υπάρχει και ό,τι διεξάγεται στο πλαίσιο του άρθρου 99 του πτωχευτικού κώδικα.
Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής:
Παρακαλούνται οι εργαζόμενοι της Χ.Κ.Τεγόπουλος ΑΕ και της Φωτοεκδοτικής ΑΕ, που  προτίθενται να συμμετάσχουν σε πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου να συμπληρώσουν και να υπογράψουν  στην   αντίστοιχη   θέση  του πίνακα. Η συμπλήρωση αυτού του πίνακα χρησιμεύει στην συλλογή στοιχείων που, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις, είναι απαραίτητα:
Για να εκπονηθεί ένα σχέδιο δράσεων, για την διάσωση των

εταιριών, στα πλαίσια του άρθρου 99, καθώς  και
Για να μπορέσει η διοίκηση να καταθέσει, το συντομότερο δυνατό, την πρόταση προς τους  εργαζόμενους  για την επίλυση του προβλήματος των καθυστερούμενων  δεδουλευμένων τους.
Διευκρίνιση  1η :   Η εκδήλωση πρόθεσης και η υπογραφή αυτού του πίνακα  δεν έχει δεσμευτικό χαρακτήρα, και δεν επηρεάζει τα πάσης φύσεως νόμιμα δικαιώματα των εργαζομένων που θα υπογράψουν.
Διευκρίνιση 2η :    Αναλυτικά,  οι όροι και οι προϋποθέσεις του θα ανακοινωθούν εφόσον προκύψει ενδιαφέρον από τους εργαζόμενους  και εφόσον εξασφαλιστεί η χρηματοδότησή του.
Έχει εξουσιοδοτηθεί να  παρέχει διευκρινίσεις σε κάθε ενδιαφερόμενο ο Κος. Τσογκας.

Εκ  της διοικήσεως


Πηγή:Typologies

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...