Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

«Καμπάνες» από το ΕΣΡ

Πρόστιμο 30.000 ευρώ επιβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Space TV του νομού Ευβοίας, για υπέρβαση διαφημιστικού χρόνου, συγκεκαλυμμένη διαφήμιση, μετάδοση ξενόγλωσσης εκπομπής χωρίς υποτιτλισμό καθώς και για έλλειψη σήμανσης, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. 
Απορρίφθηκε η μεταβίβαση μετοχών σε ποσοστό 10% του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΙ 100,3, έναντι ενός εκατ. ευρώ, από τον Ιωάννη Αλαφούζο στον Γιώργο Κυριακίδη, καθώς δεν αποδεικνύεται από το πόθεν έσχες του τελευταίου ότι μπορεί να καλύψει το ποσό. Μειοψήφησαν στην απόφαση ο πρόεδρος του ΕΣΡ Ιωάννης Λασκαρίδης και ο κ. Γιώργος Στεφανάκης που δέχτηκαν να μην λάβουν υπόψη το τεκμήριο διαβίωσης. Με την υπάρχουσα απόφαση ο σταθμός υποχρεούται να μεταβιβάσει, εντός 3 μηνών, αλλού τις μετοχές. 
Στο αρχείο μπήκαν οι υποθέσεις για τις τηλεφωνικές γραμμές με υψηλή χρέωση, για τους τηλεοπτικούς σταθμούς Alpha, Alter, Extra και ANT1, καθώς δεν υφίσταται πλέον η υποχρέωση για τους σταθμούς η προβολή της γραμματοσειράς της χρέωσης να είναι στο μέγεθος του αριθμού τηλεφώνου.
Εγκρίθηκε η μεταβίβαση 2900 μετοχών -ποσοστό 5%- του ραδιοφωνικού σταθμού NovaSport fm του νομού Αττικής από τον κ. Ναούμη στον κύριο Θεμιστοκλή Αλαφούζο έναντι 5800 ευρώ.

Τέλος, οριστική διακοπή λειτουργίας επιβλήθηκε στο Δραμινό Κανάλι εξαιτίας αδυναμίας χρηματοδότησής του.www.newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...