Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Ο Alpha πωλείται για ένατη φορά;! Την Δευτέρα 31/10 οι ανακοινώσεις

Τρία σενάρια ακούγονται τελευταία για το κανάλι της Κάντζας από γνωστά και άγνωστα επιχειρηματικά κέντρα που υποστηρίζουν πως η απόφαση των Γερμανών για αποχώρηση είναι τελική. Πρώτο σενάριο: Εξαγορά του 70% από τον Δημήτρη Κοντομηνά. Δεύτερο σενάριο: Πώληση μετοχών στον ΑΝΤ1 μέσω βρετανικού Fund. Τρίτο σενάριο (βλέπε Ημερησία): Είσοδο στον πτωχευτικό κώδικο 99. Είναι όμως έτσι?
Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέονται, οι υπεύθυνοι του καναλιού δείχνουν ενοχλημένοι από το μπαράζ των ψευδών δημοσιευμάτων, υποστηρίζοντας μάλιστα πως τα ρεπορτάζ αυτά προέρχονται από συγκεκριμένους επιχειρηματικούς κύκλους που αντιμετωπίζουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Έντονη ήταν μάλιστα η αντίδραση, όταν Έλληνες και Γερμανοί διάβασαν σε δημοσίευμα πως το κανάλι ετοιμάζεται να μπει στον πτωχευτικό κώδικα για τις ζημιές ύψους 21 εκατομμυρίων.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία οι άνθρωποι της Κάντζας τονίζουν σε όλους τους τόνους πως οι ζημιές αφορούν το περασμένο εξάμηνο, ενώ πεποίθηση τους είναι πως μελλοντικά το κανάλι θα κλείσει σταδιακά την ψαλίδα. Άλλωστε, όπως αναφέρουν, το κανάλι κατάφερε να περιορίσει τις ζημιές από το 2010 στο 2011 κατά 70% (σημ.: οι ζημιές του FIVE και ALPHA το 2010 ξεπέρασαν τα 100 εκατομμύρια Ευρώ).

απο http://tvnea.blogspot.com/#ixzz1buz9oExN

Οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν οτι την Δευτέρα θα ανακοινωθεί οτι ο κος Κοντομηνάς επιστρέφει στον "Α" .... αναμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...