Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Leo Burnett: «H αδυναμία του Alter...


Τους λόγους που οδήγησαν την εταιρεία στην κατάθεσή αιτήματος υπαγωγής στο αρ. 99 εξηγεί η Leo Burnett σε ανακοίνωση που εξέδωσε.
Ειδικότερα και όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η κατάθεση του αιτήματος «είναι αποτέλεσμα της αδυναμίας του Alter να καταβάλει το χρέος του προς τη Leo Burnett, που στη συνέχεια προκάλεσε την ανάκληση των επιταγών που είχε εκδώσει η εταιρεία προς τους προμηθευτές των συναλλαγών της με τον Alter, τις εταιρείες Modern Times και Terra».
Η εταιρεία έχει υποβάλει σχέδιο συνδιαλλαγής αναφορικά με τις επιταγές που εκδόθηκαν σε διαταγή των εταιρειών Modern Times και Terra καθώς η πληρωμή τους θα οδηγούσε πιθανότατα στην παύση των δραστηριοτήτων της Εταιρείας. Η απόφαση αυτή έπεται της υποβολής αίτησης του Alter για προστασία με βάση το αρ. 99.
Διευκρινίσεις των Fortune και ATTP
Η Fortune έχει την κεφαλαιακή επάρκεια για να καλύψει οποιοδήποτε άνοιγμα έχει προς την αγορά και μάλιστα άμεσα, με μετρητά.
Αυτό ανέφερε στη «Ν» ο
κ. Βασίλης Προβελλεγιάδης, πρόεδρος και διευθύνων της Fortune, σχολιάζοντας πληροφορίες που ήθελαν την εταιρεία να εξετάζει λύσεις για την κάλυψη ανοιγμάτων προς την αγορά.
Ειδικότερα, όπως ανέφερε στη «Ν» ο κ. Προβελλεγιάδης, η Fortune έχει τη δυνατότητα να αντεπεξέλθει σε οποιοδήποτε έκθεση προς την αγορά, ενώ παράλληλα τόνισε ότι ένας από τους κυριότερους λόγους που δεν θα προσέφευγε σε τέτοιες λύσεις είναι ότι δεν θα διακύβευε σε καμία περίπτωση την καλή φήμη που έχει χτίσει με την επί σειρά ετών δραστηριοποίησή της στο διαφημιστικό χώρο.
Ως εκ τούτου, επισήμανε, «ουδέποτε εξέτασε την υπαγωγή της στο αρ. 99, ούτε και προτίθεται να το πράξει στο μέλλον, δεδομένης της χρηματοοικονομικής της επάρκειας».
Από την πλευρά της η ATTP δήλωσε ότι δεν είναι στις προθέσεις της να προσφύγει για προστασία στο άρθρο 99.

Πηγή:Naftemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...