Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Coca-Cola 3E: Νέος διευθύνων σύμβουλος ο κ. Δ. Λόης


Καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου στην Coca-Cola Τρία Έψιλον αναλαμβάνει από σήμερα 4 Ιουλίου 2011 ο κ. Δημήτρης Λόης. Ο κ. Λόης διαδέχεται τον κ. Δώρο Κωνσταντίνου, ο οποίος είχε ήδη ανακοινώσει την πρόθεσή του να αποχωρήσει κατά τη φετινή χρονιά.

«Εκ μέρους του Διοικητικού μας Συμβουλίου θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Δώρο Κωνσταντίνου ο οποίος με την σημαντική του συνεισφορά και τις ηγετικές του ικανότητες συνέβαλε στο να γίνει η Coca-Cola Τρία Έψιλον η εταιρεία που είναι σήμερα. Θα ήθελα επίσης να καλωσορίσω τον κ. Δημήτρη Λόη στην θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου. Ο κ. Λόης έχει αποδείξει ότι έχει το όραμα, την εμπειρία και την προσήλωση ώστε να οδηγήσει την Εταιρεία σε ένα ακόμα καλύτερο μέλλον», δήλωσε ο κ. Γιώργος Δαυίδ, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου.


Ο κ. Λόης ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στην Coca-Cola Τρία Έψιλον τον Μάρτιο του 2007, οπότε και ορίσθηκε Περιφερειακός Διευθυντής έχοντας την ευθύνη για σημαντικές αγορές της Εταιρείας περιλαμβανομένης της Βουλγαρίας, της Ελλάδας, της Κύπρου, της Μολδαβίας, της Νιγηρίας και της Ρουμανίας.
Τον Ιούλιο του 2009 διορίστηκε Γενικός Επιχειρησιακός Διευθυντής με ευθύνη για όλες τις χώρες του Ομίλου και με τους Περιφερειακούς Διευθυντές του Ομίλου να αναφέρονται απευθείας σ' αυτόν.
(nafteboriki.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...