Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Πρώτος ο Χατζηνικολάου τον Ιούνιο

Ανατροπές και σκληρές συγκρούσεις στη μάχη των δελτίων ειδήσεων. Το Alter  όχι απλώς επέστρεψε , αλλά το δελτίο ειδήσεων με το Νίκο Χατζηνικολάου (Δευτ.-Παρ.) κατέκτησε τον Ιούνιο την πρώτη θέση με 22,7% σύμφωνα με τα στοιχεία της AGB.  Το Mega υποχώρησε- στο πενθήμερο- στο 21, 2%, εκεί όπου σκαρφάλωσε το δελτίο του Alpha,  το οποίο μεταδίδεται μια ώρα νωρίτερα. 
 
Η ανατροπή αυτή δείχνει και το πόσο καθοριστική είναι η άλλη μάχη για το Alter , αυτή τη Δευτέρα στο Πρωτοδικείο όπου θα εκδικαστεί η αίτηση για την υπαγωγή του στο άρθρο 99. Είναι φανερό πως το δείγμα της AGB ακολουθεί την επικριτική έως και αντιμνημονιακή του Alter, ενώ το Mega εξαιτίας και της στάσης έναντι του μνημονίου και χωρίς το καθημερινό σήριαλ, έχει υποστεί τις πρώτες απώλειες. Σε άλλη λογική  και συνταγή ο Alpha κάνει κι εκείνος με τη σειρά του μια αθόρυβη έκπληξη. 
 

Στη δεύτερη ζώνη του ανταγωνισμού στην αναμέτρηση από Δευτέρα ως Παρασκευή, τα Νέα του ΑΝΤ1, με τη Μαρία Χούκλη συγκέντρωσαν 14% , έναντι 11% του Star. Η ΝΕΤ, με την Έλλη Στάη είναι στο 8,5%, ενώ η Σία Κοσιώνη στις ειδήσεις του Σκάι είναι σε απόσταση αναπνοής με 8,2%. Γερή είναι η σύγκρουση και σε όλη τη βδομάδα εκεί όπου το Mega διατηρεί την πρώτη θέση με 21,7% , όμως το Alter έχει ανέβει στο 20,9% και ο Alpha  στο 19,4%, σύμφωνα με τα στοιχεία της AGB . Ο ΑΝΤ1 ανεβαίνει στο 14,8% βελτιώνοντας τον εβδομαδιαίο μέσο όρο του, ομοίως και το Star με 11,9%. Στο 8,5% σταθερή η ΝΕΤ, με πτώση ο Σκάι στο 7,9%.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...