Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Νέα σενάρια για Χατζηνικολάου


Αν συνεχίσω στην τηλεόραση, η συνταγή θα αλλάξει»… Η παραπάνω ανάρτηση του Νίκου Χατζηνικολάου στο προσωπικό του twitter, στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσει και πάλι ένας κύκλος συζητήσεων και σεναρίων, σχετικά με το μέλλον του κορυφαίου άνκορμαν της ελληνικής τηλεόρασης.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει πετύχει μια σημαντική, προσωπική νίκη τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς από τη στιγμή που το Alter επανήλθε με κανονικό πρόγραμμα στις τηλεοπτικές οθόνες, ο ίδιος έχει καταφέρει να βρίσκεται μπροστά στην τηλεθέαση των κεντρικών δελτίων ειδήσεων, των 20.00.
Ωστόσο, το μέλλον του καναλιού παραμένει δυσοίωνο, ενώ το
θολό τοπίο στον χώρο των ΜΜΕ πυροδοτεί πλείστες φήμες. Βρισκόμαστε εν αναμονή της απόφασης της Κυβέρνησης να επιτρέψει τησυνεργασία και συγχώνευση τηλεοπτικών σταθμών, ενώ αρκετά κανάλια βρίσκονται σε φάση σημαντικών αλλαγών, όπως συμβαίνει για παράδειγμα με το Mega, μετά την ανάληψη των ηνίων από τον Σταύρο Ψυχάρη.
Το όνομα του Νίκου Χατζηνικολάου ακούγεται ως μπαλαντέρ των σεναρίων αυτών, είτε ως σημείου αναφοράς ενός νέου τηλεοπτικού σταθμού, που θα αποτελέσει τη φυσική εξέλιξη του Alter, είτε ως υποψηφίου για τη μεγάλη επιστροφή στο Mega.
Ο εκδότης της Real News πάντως φαίνεται να δίνει έμφαση στην επέκταση και ενίσχυση του Ομίλου Real, που αποτελεί άλλωστε και το δημοσιογραφικό «παιδί» του, χωρίς βιασύνη για τις υπόλοιπες εξελίξεις.http://www.statesmen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...