Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Εμπόδια συναντά ο Ευαγγελάτος στο δρόμο για το Alter


Τελικά φαίνεται ότι δύσκολα μπορούν να συνυπάρξουν πολλά ισχυρά ονόματα σε ένα κανάλι, ας είναι και βασανισμένο! Εμπόδια συναντά σύμφωνα με πληροφορίες στο δρόμο για το Alter ο Νίκος Ευαγγελάτος και οι δυσκολίες λέγεται ότι προέρχονται από ισχυρό ανήρ του καναλιού που δεν τον θέλει στα πόδια του!

Ο εν λόγω… δεν βλέπει με καλό μάτι τη συνεργασία του πρώην anchorman με τον «τραυματισμένο» σταθμό, διότι δεν μπορεί – λέει, να προβλέψει την εξέλιξη της συνεργασίας και επιπλέον δεν θέλει να μοιράζεται η προσοχή του Γιώργου Κουρή ανάμεσα στους δύο. Θυμίζουμε ότι ο Νίκος Ευαγγελάτος συζητούσε με τον μεγαλομέτοχο του Alter για μια εκπομπή δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα, αμισθί και αντάλλαγμα την προβολή των sites που κατέχει.


Έτσι οι εξελίξεις καθιστούν αβέβαιη την επιστροφή του Νίκου Ευαγγελάτου στο Περιστέρι, χωρίς να λαμβάνουμε υπόψιν ότι ο σταθμός δεν έχει ενταχθεί ακόμη στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, μιας και η απεργία της περασμένης Τετάρτης ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για την 4η Ιουλίου.
(enimerosi24)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...