Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Οκτώ συνδυασμοί διεκδικούν ψήφο




Εκατονταδες υποψήφιοι διεκδικούν την ψήφο 5.500 μελών της ΕΣΗΕΑ, στις εκλογές της 25ης και 26ης Μαΐου.Στην κρίση των δημοσιογράφων θα τεθούν οκτώ παρατάξεις: α) «Δημοσιογράφοι για τη Δημοσιογραφία» του απερχόμενου προέδρου Π. Σόμπολου, ο οποίος έχει δηλώσει ότι δεν θα διεκδικήσει την ψήφο των μελών, όπως άλλωστε και άλλα 2 μέλη της παράταξής του (Ε. Μαγιάση και Γ. Βλαβιανός).

β) Η «Συσπείρωση Δημοσιογράφων - Δούρειος Τύπος» που περιλαμβάνει τις δυνάμεις του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ. Είχε εκλέξει τρία μέλη στο προηγούμενο ΔΣ. γ) Η «Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων» με εκλεγμένο τον Δ. Τσαλαπάτη, κινείται στον χώρο του «παλαιού» ΠΑΣΟΚ.δ) «Δημοσιογραφική Ενότητα». Στον χώρο του ΠΑΣΟΚ επίσης, με εκλεγμένο τον Δ. Κουμπιά. ε) «Δημοσιογραφική Συνεργασία». Παράταξη του ΠΑΜΕ- ΚΚΕ με τον Π. Ράμμο στο απερχόμενο ΔΣ. στ) «Μαχόμενοι Δημοσιογράφοι». Με εκλεγμένη τη Νανά Νταουντάκη, το ψηφοδέλτιο κινείται επίσης στον χώρο της Αριστεράς.


ζ) «Πρωτοβουλία για την Ανατροπή» (Αριστερό Ριζοσπαστικό ΜΜΕτωπο - Financial Crimes), δεν είχε εκπρόσωπο στο προηγούμενο ΔΣ, ενώ κινείται στον χώρο της εξωκοινοβουλευτικής/αντικαπιταλιστικής Αριστεράς και η) Η «Δημοσιογραφική Μεταρρύθμιση», ένας νέος συνδυασμός που εκφράζει δυνάμεις από τη Δημοκρατική Αριστερά, το ΠΑΣΟΚ και φτάνει μέχρι τον νεοφιλελεύθερο χώρο.

(ethnos online)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...