Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Τηλεόραση στα... πρόθυρα νευρικής κρίσης


Το τηλεοπτικό τοπίο παραμένει θολό, πολλές εκπομπές είναι σε εκκρεμότητα και περιμένουν το πράσινο φως που δεν φαίνεται να ανάβει και τηλεαστέρες βρίσκονται σε κατάσταση πανικού.

Τα στελέχη των καναλιών έχουν μετατραπεί σε... τηλεμάγειρες προκειμένου "μαγειρέψουν" το πρόγραμμα της νέας τηλεοπτικής σεζόν με όσο το δυνατόν λιγότερα και πιο οικονομικά υλικά.

Ακόμα και προγράμματα με υψηλή τηλεθέαση έχουν μπει σε κατάσταση αναμονής. Ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννης Λάτσιος βγήκε για λίγο από τη θέση του κριτή του Dancing with the stars 2 και μίλησε για το μέλλον των τηλεοπτικών προγραμμάτων τη σεζόν 2011-2012.


"Μία εκπομπή που ο μέσος όρος είναι πάνω από 40% για τέσσερις ώρες έχουμε κάθε λόγο να την επαναλάβουμε και την επόμενη σεζόν, είναι όμως πολύ νωρίς ακόμα", ήταν η απάντηση του Γιάννη Λάτσιο στην ερώτηση αν θα υπάρξει Dancing with the Stars 3.

Ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 μίλησε στην εκπομπή "Πρωινή Μελέτη" και για το μέλλον του Σπύρου Χαριτάτου και του Γιώργου Καραμέρου, αφήνοντας όμως όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

"Υπάρχουν σκέψεις για την πρωινή ζώνη, όπως και για όλο το πρόγραμμα. Η οικονομική κατάσταση στο χώρο της τηλεόρασης και της διαφήμισης είναι δύσκολη. Οι τελικές αποφάσεις δεν έχουν παρθεί", δήλωσε.

Όσο για το μέλλον της τηλεόρασης; Ο Γιάννης Λάτσιος ήταν μάλλον σιβυλλικός. "Θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στο χώρο της τηλεόρασης".
Δείτε το video :http://www.youtube.com/watch?v=HgBJw-pZ1OI&feature=player_embedded

(real.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...