Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

"Χρήστο εσύ με έκοψες και όχι η...Πάττυ"


Την δική του απάντηση σε όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες για το "κόψιμό" του από την εκπομπή του ΜEGA, "Πρωινό Μου", δίνει σήμερα ο Θέμος Αναστασιάδης μέσα από τη προσωπική του στήλη στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα".
Αφού ο γνωστός δημοσιογράφος ξεκαθαρίζει πως "δεν χαλάσουν τις καρδιές τους με συναδέρφους που γνωρίζονται χρόνια", ζητάει... συγνώμη από τους παρουσιαστές της εκπομπής, Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά, εξιστορώντας το χρονικό του "κοψίματος".




"Είχαμε κανονίσει με τη Φαίη και τον Λιάγκα εδώ και καιρό να πάω  την περασμένη Τρίτη στην εκπομπή που υπολογίζαμε πως θα είναι και η τελευταία μέρα της Φαίης λόγω εγκυμοσύνης."
Ωστόσο, όπως ο Θέμος λέει χαρακτηριστικά, το βράδυ της Τρίτης τηλεφώνησαν στη παραγωγή του από το MEGA και τους ανακοίνωσαν τη ματαίωση της συνέντευξης.
Ξεκαθαριζόντας πως ποτέ ο ίδιος δεν έστησε τη Φαίη, πετάει το μπαλάκι στον διευθυντή του ΜEGA, Χρήστο Παναγιωτόπουλο, επικαλούμενος δημοσιεύματα των μπλογκ που αναφέρουν πως ο ίδιος ο Χ.Παναγιωτόπουλος τηλεφώνησε στο ψυχαγωγικό του καναλιού και ζήτησε την ακύρωση της εκπομπής γαι "λόγους που δεν άπτονται των ενδιαφέροντων τους".
Μάλιστα, ο Θέμος Αναστασιάδης καλεί τον διευθυντή του MEGA να διαψεύσει μέσα από το μπλογκ του τα σχετικά δημοσιευμα εάν τα θεωρεί αναληθή, διερωτώμενος αν τελικά την εντολή την έδωσε η "Πάττυ"...newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...