Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Στοίχημα για πτώχευση της Ελλάδας μέχρι 31/12/11 από εταιρία στοιχημάτων στις ΗΠΑ


Όταν το ενδεχόμενο της πτώχευσης ή μη μίας χώρας φτάσει να γίνεται στοίχημα από το οποίο μπορεί κανείς να βγάλει χαρτζιλίκι παίζοντας από την άνεση του σπιτιού του τότε μάλλον κάτι δεν πάει πολύ καλά με τον κόσμο. Όταν, δε, είναι η Ελλάδα αυτή που γίνεται το αντικείμενο του στοιχήματος τότε καταλαβαίνουμε ότι μάλλον κάτι δεν πάει καλά με τη χώρα μας.
Το XrimaNews.gr αποκαλύπτει πως αυτή τη στιγμή είναι ανοικτό στοίχημα στο οποίο μπορεί κανείς να ποντάρει στο ενδεχόμενο η Ελλάδα να έχει πτωχεύσει μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του 2011, σύμφωνα με την εκτίμηση του S&P.
Αν ο οίκος αξιολογόγησης πει πως η Ελλάδα πτώχευσε κερδίζεις, αν όχι χάνεις. Αν το πει άλλος οίκος πάλι χάνεις. Πρέπει να είναι από τον S&P.
Αν είναι παρηγοριά για κάποιους, υπάρχουν και άλλα στοιχήματα σχετικά με την ευρωπαϊκή κρίση που αφορούν στην Πορτογαλία, την Ισπανία, την Ιρλανδία και την Ιταλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...