Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Επώδυνες αλλαγές στην Αγ. Παρασκευή



«Σε κανέναν δεν ανήκει διά βίου η καρέκλα του», δηλώνει η διοίκηση της ΕΡΤ, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση

Το business plan που εφαρμόζει η διοίκηση της ΕΡΤ κινείται στη λογική της εξυγίανσης από το καθεστώς των «κολλητών» της προηγούμενης διοίκησης. Το βέβαιο είναι ότι παρά τις φήμες, ο διευθύνων σύμβουλος Λάμπης Ταγματάρχης και παρά τις απειλές ο πρόεδρος Θανάσης Παπαγεωργίου, παραμένουν στις θέσεις τους, αντιμετωπίζοντας άλλοτε τις ενστάσεις και τις καταγγελίες για τη διαδικασία επιλογής των συμβασιούχων εκτός ΑΣΕΠ και άλλοτε τις απειλές για τυχόν επιλογές στη στελέχωση του κλιμακίου του δελτίου ειδήσεων που ξεκινά τη Δευτέρα στις 9 μ.μ. με την Ελλη Στάη.

Μάλιστα οι απειλές του συνδικαλιστικού σωματείου των σκηνοθετών αλλά και της ΠΟΣΠΕΡΤ ότι θα προχωρούσαν σε κατάληψη του Ραδιομεγάρου σε περίπτωση που τοποθετείτο ο σκηνοθέτης Γ. Νταούλης στο δελτίο, ανάγκασαν τη διοίκηση να ενισχύσει τις δυνάμεις ασφάλειας στο κτήριο. Οι προθέσεις της διοίκησης είναι σαφείς: Να αποχωρήσει η παλαιά φουρνιά των στελεχών που έχουν συνδέσει το όνομά τους με την προεδρία Χρ. Παναγόπουλου. Σε σύσκεψη των γενικών διευθυντών παρόντος του διευθύνοντος συμβούλου, Λ. Ταγματάρχη, διεφάνη ότι πρόκειται να αποχωρήσουν 4 ακόμη διευθυντικά στελέχη από τη Διεύθυνση Ενημέρωσης, τη Δορυφορική, τη Διεύθυνση Τηλεόρασης και τη Ραδιοτηλεόραση.


Στο πλαίσιο της σύσκεψης δόθηκε «κίτρινη» κάρτα στη Διευθύντρια Προγράμματος Ε. Τσιλίκουνα εξαιτίας της καθυστέρησης νέων εκπομπών, ενώ ειδικά για την ΕΡΤ World αποδείχθηκε ότι γίνονται γυρίσματα με τηλεοπτικά συνεργεία για θέματα εκπομπών που δεν έχουν εγκριθεί. Το ποτήρι ξεχείλισε την Τρίτη, όταν ο Λ.Ταγματάρχης ζήτησε και έλαβε την παραίτηση της Ε. Τσιλίκουνα.

Η κίνηση προκάλεσε την παραίτηση της προϊσταμένης της, γενικής διευθύντριας Τηλεόρασης, Ε. Χοϊδά, η οποία δεν είχε κάνει δεκτή την παραίτηση της υφισταμένης της, ενώ δεν μπήκε στη διαδικασία να προτείνει αντικαταστάτες της. Σύμφωνα με το οργανόγραμμα, για να πληρωθεί η θέση πρέπει να γίνει δημόσια προκήρυξη. Αμφότερες πάντως συνιστούν επιλογές της διοίκησης του πρώην προέδρου Γ. Γαμπρίτσου, κατόπιν εισήγησης του Τζ. Καλημέρη.

(http://www.imerisia.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...