Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Βολεμένοι στην αγκαλιά της μαμάς ΕΡΤ

Αναγνώστες, πολίτες, αλλά και εργαζόμενοι στην ΕΡΤ φέρονται εξοργισμένοι με τα όσα εξακολουθούν να συμβαίνουν στον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα αν λάβουμε υπόψιν τα email που λαμβάνουμε καθημερινά για τα κόστη των εκπομπών, την οικογενειοκρατία και την πολιτική των «δικών μας παιδιών». Στη συνέχεια δημοσιεύουμε επιστολή αναγνώστριας χωρίς αναφορά στα ονόματα για νομικούς λόγους που είναι ενδεικτική όμως των προθέσεων, αλλά και των καταστάσεων. 

«Βολεμένοι όλοι στην αγκαλιά της μαμάς ΕΡΤ ροκανίζουν τα ευρωχίλιαρα για μια εκπομπούλα της πλάκας. Στις 14.12.2010 η εκπομπάρα της ΕΡΤ «Εικόνα σου είμαι» έσπασε τα μηχανάκια της AGB. Έκανε 0,5%!!! Ο πρώην υπάλληλος της ΕΡΤ και γκουρού της ελληνικής τηλεόρασης Γ.Δ άνοιγε σαμπάνιες στα γραφεία της εταιρίας… Όλοι ήταν εκεί. Η οικογένεια Π. (ο Κ. ο Γ. και η γυναίκα του Κ. το Σ), η κόρη του στρατηγού και η Β. η Τ. από την ΕΡΤ. Είναι γλυκιά η… επιτυχία. 20 χιλιάδες ευρώ για μια εκπομπή βασισμένη σε συνεντευξούλες που κανένα ιδιωτικό κανάλι δεν θα έδινε για εξωτερική παραγωγή περισσότερα από 4 χιλιάρικα… Έχει δεχθεί επιθέσεις από τον Τύπο και τα blog για το υπερβολικό κόστος της εκπομπής. Όμως το πρόσωπο κλειδί στην εκπομπή – σκάνδαλο είναι ο δημοσιογράφος της ΕΡΑ Κ.Π. Αυτός χωρίς να αναφέρεται στους τίτλους ανέλαβε την εκπομπή με τη βοήθεια του μέλους του ΔΣ της ΕΡΤ… Έβαλε τον αδελφό του Γ., τη γυναίκα του… Και κανένας από την ΕΡΤ δεν έβαλε βέτο για το υπέρογκο κοστολόγιο. Ποιος να βάλει η Τ. ή η Χ.; Δικά τους είναι τα λεφτά που τα σκορπάνε; σε πανάθλιες παραγωγές; Αλήθεια κύριε Ταγματάρχη πότε θα ανεβάσετε στο διαδίκτυο τα αναλυτικά κοστολόγια των εκπομπών; Θα σας πάρουν με τις πέτρες!!!



ΥΓ Με πόσα φράγκα κύριε Λάμπη προσέλαβες την ανιψιά σου και τον Γ; Ποια μαιμουδοεταιρία θα αναλάβει τα εξωτερικά γυρίσματα;»

Email αναγνώστριας enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...