Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΝΤΑΒΟΣ, Ελβετία - Ενώ οι άλλοι γίγαντες της τεχνολογίας ξοδεύουν δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια για να στείλουν τις ομάδες των στελεχών τους  στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός, η Apple, η οποία δεν είναι καν  συμμετέχων, αφήνει τις συσκευές της  να μιλήσουν για αυτήν......δωρεάν.
Φέτος, τα φώτα πέφτουν στο iPad. Είναι παντού,  στο συνεδριακό κέντρο, στα δείπνα δικτύωσης ,στις συνεντεύξεις τύπου, στα λεωφορεία μεταφοράς , με τον καθένα από στελέχη ή δημοσιογράφους να κτυπούν συνέχεια τα δάχτυλα τους πάνω του.

Το iPad δεν έχει "φθάσει" ακόμα την πανταχού παρούσα
BlackBerry. Όμως έλαβε επιδεικτική προβολή στο Νταβός  το βράδυ της Τετάρτης, όταν ο πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ Α. της Ρωσίας το έβγαλε επιδεικτικά  κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης που ακολούθησε τη βασική ομιλία του. Ο κ. Μεντβέντεφ προσπαθεί να δείξει συγγένεια του με την νέα τεχνολογία προσφέροντας στην Apple ένα ανεπανάληπτο poduct placement.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...