Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Επίθεση Wind με πώληση της NOVA


Προσφορά για την εξαγορά της Forthnet ακούγεται ότι θα υποβάλει η Wind. Οι νέοι ιδιοκτήτες της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, δηλαδή οι ομολογιούχοι που δέχθηκαν να σβηστούν τα δάνειά τους για να ανασάνει η Wind, εκτιμούν ότι μέσα από την ανάπτυξη της εταιρείας υπάρχει προοπτική να λάβουν τα λεφτά τους πίσω.
 

Η Forthnet είναι μεν ο πρώτος ιδιωτικός εναλλακτικός πάροχος αλλά δεν λέει να σηκώσει κεφάλι από τις ζημιές. Το πάντρεμα των δύο εταιρειών θα δημιουργήσει συνέργειες και θα μειώσει τα κόστη, ενώ η μόχλευση θεωρείται εξασφαλισμένη αφού πλέον η Wind δεν έχει δάνεια. Τα σενάρια μάλιστα θέλουν να προηγείται η πώληση της Νova που ανήκει στη Forthnet καθώς δεν εντάσσεται στο συνολικό project.

Σήμερα βασικοί μέτοχοι της Forthnet είναι οι Αραβες της Εmirates Ιnternational Τelecommunication με 40,07% και η ολλανδική Cyrte με 24,3%. Πρόσφατα η διοίκηση της Forthnet ανακοίνωσε στο Χρηματιστήριο ότι διέκοψε τις συζητήσεις συνεργασίας με τη ΗΟL.

(tovima.gr)
Οψόμεθα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...