Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Επανακυκλοφορούν οι δίσκοι των Queen!

Οι Queen γιορτάζουν σαν σ’ ένα non stop movie show τέσσερις δεκαετίες ζωής στην παγκόσμια μουσική σκηνή, επανεκδίδοντας με την Universal Music όλους τους τους δίσκους.

Στις 3 Ιανουαρίου, κυκλοφορούν για πρώτη φορά re-mastered από έναν κορυφαίο μηχανικό ήχου, τον Bob Ludwig, οι 2 μεγάλες συλλογές των Queen: Greatest Hits Ι & ΙΙ. Το θρυλικό Greatest Hits Ι που έγινε μέσα σε ελάχιστο χρόνο 11 φορές πλατινένιο όταν πρωτοβγήκε τον Οκτώβριο του ΄81 και το Greatest Hits ΙΙ που βγήκε 10 χρόνια αργότερα και κατέκτησε αμέσως την κορυφή!

4 δεκαετίες, 15 studio albums, 6 live & 6 compilation albums συν το soundtrack (της ταινίας Flash Gordon) με πωλήσεις 170 εκ., Νο 1 albums, singles & DVDS σ΄όλο τον κόσμο, 2 κατατάξεις στο Rock & Roll Hall of Fame και στο Songwriters Hall of Fame, πάνω από 700 συναυλίες σε κάθε γωνιά του πλανήτη συμπεριλαμβανομένης και τηs ιστορικής τους εμφάνισης στο Live Aid και 1 ρεκόρ Guinness ως το πιο καλοπληρωμένο βρετανικό συγκρότημα... αυτή είναι επιγραμματικά η ιστορία των Queen.

Η ιστορία μιας εκρηκτικής λονδρέζικης μπάντας 4 νεαρών, που εμφανίστηκε από το πουθενά το 1971, αποφασισμένη ότι όλα πρέπει να γίνουν διαφορετικά. Τα κατάφερε και έκανε τη διαφορά... “Her life was saved by rock’roll”, αν μη τι άλλο –ο Freddie Mercury όμως, η ψυχή αυτής της μπάντας «πέρασε» τα όρια του ίδιου του rock’roll εξοβελίζοντας τα τραγούδια των Queen, τις live εμφανίσεις τους και την ιστορία τους στην περιοχή του Μύθου....

To 2011 θα κυκλοφορήσουν και τα 15 studio albums των Queens. Τον Μάρτιο προγραμματίζεται να βγουν τα πρώτα πέντε: “Queen”, “Queen II”, “Sheer Heart Attack”, “A Night At The Opera” και “A Day At The races”.

Ταυτόχρονα, τέλος Φεβρουαρίου εγκαινιάζεται στο Λονδίνο μια έκθεση με τίτλο: “Stormtroopers in Stilettos”* που «φωτογραφίζει» αναλυτικά όλη την πορεία των Queen, από τα πάθη και τα όνειρα των μελών, Freddie Mercury, Bryan May, Roger Taylor και John Deacon πριν ακόμα γίνουν συγκρότημα, το ΄71 και την ιλιγγιώδη επιτυχία του συγκροτήματος ως το θεαματικό free gig του 1976 στο Hyde Park, που απόλαυσαν 250.000 fans. Ακολουθεί ένα ντοκυμανταίρ του BBC, αλλά και μια κινηματογραφική ταινία με πρωταγωνιστή τον Sacha Baron Cohen (γνωστό κι ως Borat) στον ρόλο του Freddie Mercury, σενιαρογράφο τον Peter Morgan (“The Queen”, “Frost/Nixon”) και παραγωγό τον Robert de Niro.

Δείτε το video :
http://www.dailymotion.com/video/xemyod_queen-elton-john-show-must-go-on-li_music#from=embed

(www.cosmo.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...