Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

"Τελεσίγραφα" Καπουτζίδη στο Just the two of Us

Έξαλλος ο Γιώργος Καπουτζίδης με την Αθηναΐς Νέγκα αλλά και με την παραγωγή του Just the two of Us, αφού, σύμφωνα με την Espresso θεωρεί ότι είναι απαράδεκτη η κριτική που ασκεί το συγκεκριμένο μέλος της κριτικής επιτροπής.

Συγκεκριμένα, στο τελευταίο live η ραδιοφωνική παραγωγός επιτέθηκε στην Μαριάννα Πολυχρονίδη αλλά και στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.
 
«Πρέπει να σέβεσαι το κύρος της επιτροπής σ΄ ένα παιχνίδι όπου έχεις επιλέξει να συμμετέχεις» είπε η ραδιοφωνική παραγωγός, με την ηθοποιό να της απαντά: «Θα τα πούμε πίσω».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα: «Τα προβλήματα δεν λύνονται στο πλατό», κόβοντας την συζήτηση μαχαίρι. 

Μετά το τέλος του live, όμως, φαίνεται ότι δεν ήταν τόσο ευγενικός
με την παραγωγή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας.
 
Ο Γιώργος Καπουτζίδης διευκρίνισε ότι την επόμενη φορά που θα αντιμετωπίσει ανάλογη κατάσταση θα παραιτηθεί αφού η παραγωγή δεν τον προστάτεψε ενώ η γνώριζαν ότι η Αθηναΐς είχε σηκώσει τα μανίκια από το απόγευμα πηγαίνοντας στο πλατό θέλοντας να λύσει κάθε παρεξήγηση στον αέρα.

ΠΗΓΗ: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...