Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Η κόρη του Λαιμού στην ταινία για τον Αλέξη

Μία εφοπλίστρια στους «Μαχητές του Δεκέμβρη». Η κόρη του Μάρκου Λαιμού, Λουκία, πρωταγωνιστεί στην ταινία με θέμα τη ζωή του Αλέξη Γρηγορόπουλου. 
Η Λουκία είναι ένα κορίτσι που πιστεύει σε παραδοσιακές αξίες, αλλά έχει και ροκ στάση στα πράγματα, την οποία βγάζει και μέσα από το φιλμ, που επικεντρώνεται στα Δεκεμβριανά του 2008.
 
«Είναι κάτι καινούριο, κάτι πρωτόγνωρο για μένα», λέει η ηθοποιός για την εν λόγω ταινία.
 
«Πέρασα από οντισιόν και μόλις έμαθα ότι είχαμε τη συγκατάθεση της μητέρας του άτυχου παιδιού, του Αλέξη Γρηγορόπουλου, χάρηκα ιδιαίτερα. Στην ουσία είναι η αφορμή για να περιγράψει τα σκηνικά στην Αθήνα, που θύμιζαν εμπόλεμη ζώνη», συμπληρώνει για την ταινία του σκηνοθέτη Δημήτρη Βόρρη. 

«Ενσαρκώνω μια γυναίκα λίγο κυκλοθυμική κι ευαίσθητη, που όμως δεν είναι διατεθειμένη να δείξει αυτήν την πλευρά της», λέει, περιγράφοντας το ρόλο της.

Η Λουκία Λαιμού, παράλληλα με τα γυρίσματα των «Μαχητών του Δεκέμβρη», συμμετέχει στην θεατρική παράσταση «Scooby Doo» και εκθέτει την χαρωπή πλευρά του εαυτού της, ενσαρκώνοντας τη Δάφνη, που θα παρουσιάζεται από 20 Δεκεμβρίου στο Badminton.

ΠΗΓΗ: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...