Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Παρέμβαση της ΕΔΕΕ για τσιγάρα-καπνό


Αποδέκτες παραπόνων της ΕΔΕΕ μάθαμε ότι έγιναν δύο υπουργοί της κυβέρνησης, ο Μ. Χρυσοχοΐδης, υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης, και ο υπουργός Υγείας, Α. Λοβέρδος, από τους οποίους ο Δ. Μαύρος ζητεί στήριξη σε ένα «λεπτό» θέμα: Ο πρόεδρος της ΕΔΕΕ ζητεί, με αφορμή τη σχετική διαβούλευση της Κομισιόν για την αναθεώρηση της οδηγίας για τη συσκευασία προϊόντων καπνού, να μην ισχύσει το μέτρο για τη «γενική συσκευασία» στα τσιγάρα και καπνό, επικαλούμενος και τις άλλες ενώσεις σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.


Στην επιχειρηματολογία του ο Δ. Μαύρος αναφέρει ότι «η συσκευασία και τα χαρακτηριστικά της γνωρίσματα αποτελούν την ταυτότητα κάθε επώνυμου προϊόντος, καθώς χωρίς προϊοντική επωνυμία δεν υπάρχει ανταγωνισμός και χωρίς ανταγωνισμό σωστή λειτουργία της αγοράς και λόγος ύπαρξης των διαφημιστικών». Μάλιστα υποστηρίζει ότι, ειδικά στην Ελλάδα, ένα τέτοιο μέτρο είναι πιθανό να επιδεινώσει το λαθρεμπόριο τσιγάρων.(advertising.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...