Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Το βίντεο της ημέρας: Σε συναγερμό λόγω Barbie το FBI


Barbie Video Girl Doll from Mattel
Ανέβηκε από timetoplaymag. - Βίντεο με οικογένειες και φίλους από όλο τον κόσμο.

Διαδικτυακός συναγερμός έχει ξεσπάσει για τη νέα κούκλα Barbie, με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής να έχει εκδώσει προειδοποίηση για τη συγκεκριμένη κούκλα.
Η προειδοποίηση εκδόθηκε απο το γραφείο του FBI στο Σακραμέντο στις 30 Νοεμβρίου με τον τίτλο «Barbie Video Girl: μια πιθανή μέθοδος παραγωγής παιδικής πορνογραφίας», επισημαίνει ότι η κάμερα της κούκλας μπορεί να καταγράψει περισσότερα από 30 λεπτά ταινίας.
Η νέα κούκλα Barbie Video Girl, που είναι εξοπλισμένη με μια μικροσκοπική κάμερα κρυμμένη στο στήθος της, εκτιμάται ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί κακώς για παιδική πορνογραφία.

Ο συναγερμός του Ομοσπονδιακού Γραφείου Πληροφοριών καλύφθηκε δημοσιογραφικά, καθώς εστάλη κατά λάθος σε ειδησεογραφικούς οργανισμούς. Εκπρόσωπος του FBI υποβάθμισε τη σημασία του μηνύματος και τόνισε ότι ήταν προς ενημέρωση των αστυνομικών αρχών.
Η Barbie Video Girl Doll, που κατασκευάζεται από την εταιρία παιχνιδιών Mattel, κυκλοφόρησε τονΙούλιο που μας πέρασε και φέρει την ενσωματωμένη μικροκάμερα στο στήθος της κούκλας μέσα σε ένα «μικροσκοπικό ντουλαπάκι».
Η "ταινία" της κάμερας μπορεί να προβληθεί σε οθόνη LCD που βρίσκεται στην πλάτη της κούκλας ή να "ανέβει" σε υπολογιστή. Στην προειδοποίηση του FBI δεν αναφέρεται εάν υπάρχει η δυνατότητα φόρτωσης της "ταινίας" στο διαδίκτυο.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρίας, η κούκλα πωλείται 49,99 δολάρια και μπορεί να είναι υποψήφια για τον τίτλο «Το παιχνίδι της χρονιάς του 2011».cosmo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...