Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Τεχνολογία και τέχνη στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ


Εργαστήρι εικαστικών τεχνών με θέμα τις τηλεπικοινωνίες διοργανώνει για πρώτη φορά το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ.

Το πρόγραμμα απευθύνεται τόσο σε σχολικές ομάδες όσο και σε μεμονωμένους μικρούς επισκέπτες, ηλικίας 5 έως 8 ετών, και η συμμετοχή είναι δωρεάν.


Αντλώντας έμπνευση από τα εκθέματα του Μουσείου (φρυκτωρίες, υδραυλικούς τηλέγραφους, τηλεφωνικές συσκευές, δορυφορικές επικοινωνίες κ.α.), τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν ελεύθερα με έργα ζωγραφικής, δημιουργίες με πηλό, κολάζ, κατασκευές 3D.

Στη δημιουργική διάθεση των παιδιών βρίσκονται μεταξύ άλλων αυθεντικά τηλεπικοινωνιακά υλικά, όπως καντράν και καμπάνες τηλεφωνικών συσκευών, σύρματα κλπ.
Έτσι, με «όχημα» τις εικαστικές τέχνες, τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τις έννοιες των τηλεπικοινωνιών και μαθαίνουν διασκεδάζοντας.

Το πρόγραμμα υλοποιείται έως το Μάιο του 2011, Τρίτη και Τετάρτη για σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και νηπιαγωγεία, καθώς και ένα Σαββατοκύριακο κάθε μήνα για γονείς και παιδιά (ώρες: 11:00 – 12:30).

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλ. 210-6201899, 210-6201999 ή να επισκεφθείτε το www.ote.gr.

(Πηγή : Newsbeast)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...