Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Προσπάθεια φίμωσης στο newsbomb!

Eνενήντα έξι ώρες ήταν αρκετές για τον Κώστα Χαρδαβέλλα και τη δημοσιογραφική ομάδα του www.newsbomb.grώστε να ενοχλήσουν με τις αποκαλύψεις τους και να αναγκάσουν κάποιους να επιστρατεύσουν επαγγελματίες hackers με σκοπό τη φίμωση και την απόκρυψη της αλήθειας. Θέματα όπως τα αμυντικά σχέδια που διέρρευσαν σε ιδιωτική εταιρία, η επιθετικότητα των Τπύρκων πιλότων στο Αιγαίο που έχουν μετατραπεί σε κυνηγούς κεφαλών και οι μεγάλες αποκαλύψεις που θα γινόντουσαν την εβδομάδας αυτή από το Newsbomb για τον «πόλεμο» των πετρελαίων στο Αιγαίο ανάμεσα σε Ελλάδα-Τουρκία-ΗΠΑ, κινητοποίησαν ηλεκτρονικές υπηρεσίες του εξωτερικού για τη φίμωση του Newsbomb.
Τα απειλητικά τηλέφωνα αποτέλεσαν προπομπό της μεγάλης ηλεκτρονικής επίθεσης που ακολούθησε το πρωί του Σαββάτου και κορυφώθηκε με την κατάρρευση του συστήματος διαχείρισης του Newsbomb στις ΗΠΑ.
Από ώρα σε ώρα το Newsbomb επιστρέφει στο χώρο της ενημέρωσης πιο επιθετικό με τον Κώστα Χαρδαβέλλα και την ομάδα του αποφασισμένους να αποκαλύψουν όσα φοβούνται οι εχθροί της αλήθειας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...