Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Βασίλης Ρίσβας : Οι γυναίκες της παρέας "Πενήντα-Πενήντα" θα είναι πιο δυναμικές

 
Ο τρίτος κύκλος επεισοδίων του «Πενήντα-Πενήντα» πέρασε από πολλά κύματα, αλλά τελικά το φανατικό κοινό της σειράς θα έχει την ευκαιρία να την παρακολουθήσει από τον Φεβρουάριο του 2011.

Τα γυρίσματα των 15 νέων επεισοδίων αρχίζουν τον Νοέμβριο και η ιστορία θα ξεκινήσει έναν χρόνο ύστερα από το σημείο που μας άφησαν οι έξι ήρωες, δηλαδή από την κατάληψη στο τσιπουράδικο, όπου έδιναν ραντεβού μία φορά την εβδομάδα.
 
Ένας από τους δημιουργούς της πετυχημένης σειράς, ο σεναριογράφος και ηθοποιός Βασίλης Ρίσβας, είπε: «Θα εκκρεμεί εναντίον τους μια δίκη. Οι ήρωες δεν βάζουν μυαλό. Θα ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και θα καταπατήσουν τις δέκα εντολές».
 
«Οι γυναίκες της παρέας θα είναι πιο δυναμικές. Θα έχουμε ανακατατάξεις σημαντικών προσώπων και θα γίνει επαναπροσδιορισμός σχέσεων. Ο τρίτος κύκλος θα είναι πιο extreme, χωρίς να χαθεί το κωμικό στοιχείο» προσθέτει ο σεναριογράφος....

Στην ερώτηση αν θα ακολουθήσει και τέταρτος κύκλος, ο κ. Ρίσβας απαντάει: «Κανείς δεν ξέρει. Επιθυμία του καναλιού ήταν να γίνει ο τρίτος κύκλος. Αν θα συνεχιστεί, θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες».

ΠΗΓΗ: Yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...