Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

CoinMad - O εναλλακτικός τρόπος online αγορών

Οι online αγορές ολοένα κερδίζουν έδαφος με τον καιρό και στη χώρα μας, καθώς προσφέρουν ποικιλία προϊόντων, δελεαστικές τιμές και το κυριότερο ασφάλεια σε όσους τις επιχειρούν. Οι επιλογές για online shopping αμέτρητες.. Εμείς, θα σας παρουσιάσουμε έναν εναλλακτικό κι έξυπνο τρόπο για τις αγορές σας. Το CoinMad!
To CoinMad είναι μια ελληνική πρωτοποριακή προσπάθεια για online αγορές με εναλλακτικό ή ... ανάποδο τρόπο αφού δεν χρειάζεται να κάνετε εσείς την έρευνα για το τι θέλετε να αγοράσετε, αντιθέτως οι προσφορές προϊόντων έρχονται σ' εσάς με έξυπνο τρόπο, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, τις οποίες δηλώνετε κατά την εγγραφή σας!
Μέσω του CoinMad οι χρήστες έχουν την επιλογή να εισάγουν εικονικά ποσά, να κάνουν μια σειρά από επιλογές για το τι είδους προσφορές θα δεχθούν και από εκεί και πέρα η υπηρεσία αναλαμβάνει έργο αφού μπορεί να σας ενημερώσει για μέχρι και 100 προσφορές ανάλογα το ποσό που έχετε προς διάθεση!
Απλή διαδικασία είναι και η πώληση αντικειμένων αφού το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισάγετε είτε με αυτόματο, είτε με χειροκίνητο τρόπο τα αντικείμενά σας, να δηλώσετε μια αξία, και αυτά θα με τον παραπάνω τρόπο θα μπουν στη διαδικασία της προσφοράς προς τους άλλους χρήστες μέχρι να πουληθούν,
Το ιδανικό shopping είναι επιλογή του καθενός! Το CoinMad προσφέρει
έναν εναλλακτικό κι έξυπνο τρόπο online αγορών. Εμείς χαιρετάμε την ελληνική αυτή προσπάθεια και ευχόμαστε στο CoinMad καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...