Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012

Δ.Ο.Λ. newsΑπο τη μία έχουμε το αβέβαιο το μέλλον για τα ένθετα περιοδικά του ΒΗΜΑΤΟΣ, απο την άλλη, ένα νέο ενημερωτικό portal βρίσκεται στα σκαριά.

Συμφωνα με το www.enimerosi24.gr, ένα νέο ενημερωτικό portal ετοιμάζουν τα στελέχη του ΔΟΛ που ευελπιστούν σύντομα να βγει στον διαδικτυακό «αέρα», διεκδικώντας σημαντικό μερίδιο από τη συγκεκριμένη αγορά. Ωστόσο, τεχνικά και οργανωτικά προβλήματα που εκκρεμούν να λυθούν, καθιστούν το project «ευάλωτο»! Αν και κινούνται με ρυθμούς χελώνας, ειδικά στην υλοποίηση των νέων project, η Μιχαλακοπούλου έχει αποφασίσει να φρεσκάρει την παρουσία της στο διαδίκτυο.


Ασαφές παραμένει το τοπίο σχετικά με την τύχη των ένθετων περιοδικών του Κυριακάτικου Βήματος, με εξαίρεση το BHmagazino που συνεχίζει δυναμικά την πορεία του μετά την επιτυχημένη ανανέωσή του. Ως προς τα υπόλοιπα περιοδικά μαθαίνουμε ότι το Gourmet πήρε το πράσινο φως να συνεχίσει υπό νέα διεύθυνση, μετά την απομάκρυνση της Νανάς Δαρειώτη, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με το γυναικείο BHMADONNA όπου απομακρύνθηκε η Έφη Αλεβίζου και αναζητείται νέα διευθύντρια. Το ΜΕΝ μετά από απουσία δύο μηνών αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, χωρίς ωστόσο να είναι βέβαιο ότι θα συμβεί το ίδιο και τον Νοέμβριο! Ερωτηματικό αποτελεί η τύχη του BHMADECO για το οποίο δεν φαίνεται να έχει ληφθεί οριστική απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Media Metadata

Networked Blogs

like

Συνολικές προβολές σελίδας