Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Το πολυβραβευμένο "Damages" στο Mega

Μία από τις πιο συναρπαστικές και πολυβραβευμένες δικαστικές σειρές εντάσσει από τον Ιούνιο στο πρόγραμμά του το Mega, όπως δημοσιεύει το περιοδικό Τηλεθεατής.

Στη σειρά πρωταγωνιστεί η Γκλεν Γκλόουζ, βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Α' γυναικείου δραματικού ρόλου, η οποία υποδύεται μια σκληρή, κυνική δικηγόρο, που κάνει τα πάντα για να κερδίσει τις υποθέσεις της.

Η σειρά, που θα ολοκληρώσει τον τρίτο κύκλο της, έχει αποσπάσει 4 βραβεία ΕΜΜΥ. Διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη, όπου πάνω απ’ όλα μετρά η δύναμη και η επιρροή σ’ έναν κόσμο γεμάτο διαφθορά, εκβιασμούς, δωροδοκίες.


Η Γκλέν Γκλόουζ υποδύεται τη σκληρή επικεφαλής νομικής φίρμας, έναν από τους πιο σκληρούς χαρακτήρες από καταβολής τηλεόρασης, ενώ στο πλευρό της βρίσκεται η Ρόουζ Μπερν, η οποία παίζει το ρόλο της νεαρής συνεργάτιδας και μαθητευόμενης της, Ellen Parsons, μίας πολύ φιλόδοξης και καταρτισμένης δικηγόρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...