Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Η νέα γλυκιά χριστουγεννιάτικη διαφήμιση των πολυκαταστημάτων John Lewis [βίντεο]


Μπορεί εδώ στην Ελλάδα να έχουμε ακόμα υψηλές θερμοκρασίες, στη βόρεια Ευρώπη όμως βρίσκονται στο δρόμο για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Τα πολυκαταστήματα John Lewis της Βρετανίας έχουν γίνει γνωστά τα τελευταία χρόνια για τις χριστουγεννιάτικες τηλεοπτικές διαφημίσεις τους. Πρόκειται για πολυδάπανες και εξαιρετικά πρωτότυπες παραγωγές που εκτός από συγκίνηση και εορταστική διάθεση φέρνουν στην επιφάνεια και νέα μουσικά ταλέντα.
Η καινούργια τους διαφήμιση που μόλις κυκλοφόρησε στοίχισε 7,5 εκατομμύρια ευρώ και γυρίστηκε το καλοκαίρι στη Νέα Ζηλανδία.
Διαρκεί 90 δευτερόλεπτα και παρουσιάζει το ταξίδι ενός χιονάνθρωπου που αναζητά το τέλειο δώρο για την αγαπημένη του.
Οι διαφημίσεις της αλυσίδας έχει αποδειχθεί ότι αναδεικνύουν και νέες μουσικούς όπως έγινε πέρυσι με την Slow Moving Millie και τη διασκευή της στο τραγούδι των The Smiths «Please, Please, Let me Get What I Want» που από την αφάνεια έφτασε έως το Νο 31 των βρετανικών τσαρτς.


Φέτος επιλέχθηκε η Gabrielle Aplin που διασκευάζει το κλασικό 80’s κομμάτι των Frankie Goes to Hollywood «The Power of Love».
Δείτε τη διαφήμιση:



Πηγή : www.enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...