Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012

Ανέβασαν πάνω από 10 εκατ. φωτογραφίες σε μια μέραΗ Ημέρα των Ευχαριστιών ήταν... φωτογενής για τις ΗΠΑ και το Instagram
 
Εξαιρετικές οι επιδόσεις του δικτυακού τόπου Instagram όπου φιλοξενούνται φωτογραφίες, ιδιαίτερα μετά την εφαρμογή στο Android που βοήθησε να εκτοξευτεί ο αριθμός των χρηστών του. Και να που αυτό έγινε πράξη. Η Ημέρα των Ευχαριστιών, που εορτάστηκε χθες, Πέμπτη 22 Νοεμβρίου, στις ΗΠΑ ήταν αυτή που απογείωσε την υπηρεσία διαμοιράσματος φωτογραφιών. Κατά πώς φαίνεται, η διείσδυση των social media είναι αρκετά μεγάλη στον αμερικανικό πληθυσμό που θεωρούν αυτονόητο να τραβήξουν μια φωτογραφία με το κινητό τους και να τη μοιραστούν αμέσως με χιλιάδες άλλους online.
 
 
Όπως αναφέρει το blog του Instagram, οι χρήστες ανέβασαν περισσότερες από 10 εκατομμύρια φωτογραφίες το θέμα των οποίων σχετιζόταν με την εορταστική ημέρα. Μάλιστα στο διάγραμμα που φιλοξενεί το blog του ιστότοπου αναφέρεται ότι ο ρυθμός ανεβάσματος των φωτογραφιών έφτασε τις 226 το δευτερόλεπτο κατά τις πιο πολυσύχναστες στιγμές της ημέρας!

Με αυτό τον τρόπο έσπασε όλα του ρεκόρ αν και οι υπεύθυνοι του Instagram θεωρούσαν ως τώρα ως μεγαλύτερη στιγμή της εταιρείας τους τον τυφώνα «Σάντι», όταν και ανέβηκαν 800.000 φωτογραφίες. Με τον ρυθμό ανάπτυξης του Instagram όμως σε κανέναν δεν θα φανεί περίεργο ένα νέο ρεκόρ τα Χριστούγεννα.
 
Πηγή : www.tovima.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Media Metadata

Networked Blogs

like

Συνολικές προβολές σελίδας