Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

Η Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου εξαγόρασε τον PLAY 88.9Γράφει ο Δημήτρης Κανελλόπουλος 
(http://www.e-tetradio.gr)

Έτσι κι αλλιώς ήταν ένας ραδιοσταθμός χωρίς... νόημα. Ο «Play 88.9». Με λαϊκά και ποπ τραγούδια στο ρεπερτόριό του, τραγούδια που τα βρίσκεις σε πέντε-έξι άλλα ραδιόφωνα της μπάντας με πιο πλούσια ιστορία και μεγαλύτερη δυναμική. Χώρια τις... ραδιοφωνικές του παραγωγούς. Η Νίκη Κάρτσωνα, η Εύα Αντωνοπούλου και η Δούκισσα Νομικού. Μια χαρά κορίτσια είναι και πολύ όμορφα, για το ραδιόφωνο μόνο δεν ξέρω αν κάνουν (εκτός από την Εύα, που είναι δημοσιογράφος). Άλλωστε στα ερτζιανά δεν υπάρχει και εικόνα. Δεν βλέπεις, μόνο ακούς. Είναι ένα πρόβλημα αυτό, αξεπέραστο...

Ο «Play 88.9» λοιπόν άλλαξε ιδιοκτησία. Τα ηνία της αναλαμβάνει η Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου, ιδιοκτήτρια υπενθυμίζουμε και του «Εν Λευκώ 87.7». Ήθελε μία συχνότητα ακόμα η Δασκαλοπούλου, μία «καθαρή συχνότητα» να τη στήσει από την αρχή όπως αυτή ακριβώς επιθυμεί. Να υλοποιήσει ένα συγκεκριμένο ραδιοφωνικό όραμα. Για να δούμε, ή μάλλον για να ακούσουμε, ποιο και πως θα βγει το αποτέλεσμα. Το μόνο σίγουρο προς το παρόν είναι πως ο σταθμός θα αλλάξει και όνομα αλλά και ρεπερτόριο. Ξεχάστε τα λαϊκο-ποπ που παίζει τώρα και που θα παίζει για κάποιο διάστημα ακόμα. Οι αλλαγές έχουν χρονικό ορίζοντα τις ημέρες αμέσως μετά τα Χριστούγεννα, τον Ιανουάριο δηλαδή, τότε περίπου θα βγει on air με το νέο του όνομα και το καινούργιο του ύφος.

Ο ραδιοσταθμός θα μεταφερθεί στα ιδιόκτητα κτίρια του ομίλου Δασκαλόπουλου στο Μαρούσι, εκεί που μετακόμισε (ξανά) και ο «Εν Λευκώ 87.7». Μαζί με τον «Play», τη συχνότητα δηλαδή, η Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου αγόρασε πακέτο και...όλα τα σήματα των 88.9, το «Angel», το «Jeronimo Groovy» κτλ ενώ πήρε και το web radio του freedom.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Media Metadata

Networked Blogs

like

Συνολικές προβολές σελίδας