Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012

Η αποχώρηση του P. Grab και το τέλος της ΕΝΑ Pr. προπομπός για την ομαλή διαδοχή του Alexander Holland στον ΑΝΤ1


- απο www.enimerosi24.gr

Με ένα εσωτερικό email ο γενικός διευθυντής της ENA productions, Peter Grab ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εταιρία. Θυμίζουμε ότι το στέλεχος είχε μετακινηθεί στην εταιρία παραγωγής του ΑΝΤ1, από την Constantine και μάλιστα ήταν προσωπική επιλογή του COO του καναλιού, Alexander Holland! Η είδηση της αποχώρησης του Grab από την εταιρία του ΑΝΤ1 άρχισε ήδη να ερμηνεύεται ως «Θάνατος για την ΕΝΑ productions», παρά το γεγονός ότι αρκετοί την δέχθηκαν με ανακούφιση, θυμίζοντας παράλληλα τα… συντρίμμια που άφησε πίσω του το στέλεχος όταν έφυγε από την γερμανική Constantine που συνεργαζόταν με τον Alpha στην Ελλάδα.
Ωστόσο το ενδιαφέρον στην παραπάνω είδηση είναι τα παρελκόμενα, αφού αρκετοί τη συνόδευαν με ολίγη από Alexander Holland! Συγκεκριμένα, φήμες που έχουν φουντώσει τις τελευταίες ώρες συνδυάζουν την αποχώρηση του Peter Grab με ταυτόχρονη αποχώρηση και του Alexander Holland από τον ΑΝΤ1! Πόσο βάσιμες όμως είναι οι εν λόγω πληροφορίες;
Η αλήθεια – μαθαίνουμε ότι είναι κάπου στη μέση, δηλαδή, ο Alexander Holland θα αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1...


αλλά όχι πριν τον Μάρτιο του 2013! Το στέλεχος του καναλιού δεν βρίσκει πλέον κανένα λόγο να μένει και να εργάζεται στην Ελλάδα της κρίσης, με τους μειωμένους μισθούς και τα μηδενικά budget, αντιμετωπίζοντας καθημερινά γκρίνιες και προβλήματα. Είναι προφανές ότι για κανένα στέλεχος της τηλεόρασης και των mass media γενικότερα που κάνει καριέρα στην Ευρώπη έχει ενδιαφέρον η Ελλάδα, αφού δεν υπάρχει καμία πρόκληση ή ευκαιρία για να αυξήσει το εισόδημά του! Με δεδομένο ότι ο COO του ΑΝΤ1 δεν έχει κανένα κίνητρο να παραμείνει στην χώρα μας, ετοιμάζει τη διαδοχή του, η οποία δεν αναμένεται να συμβεί – εκτός απροόπτου, πριν το τέλος του 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Media Metadata

Networked Blogs

like

Συνολικές προβολές σελίδας