Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

Η Nokia κλείνει το τοπικό γραφείο της στην Ελλάδα


Από το www.satleo.gr


Όπως αναφέρει το digitallife.gr επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που έφερναν τον τελευταίο καιρό τη Nokia να προβαίνει στο κλείσιμο του τοπικού της γραφείου στην Ελλάδα. Για μια ακόμη φορά, ένας κατασκευαστής που για δεκαετίες κατείχε ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά επιλέγει στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσής του να προβεί σε μαζικό κλείσιμο των γραφείων του σε πολλές χώρες μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Για την Ευρώπη, παραμένουν σε λειτουργία μόνο επιλεγμένα γραφεία σε μεγάλες χώρες και το νέο οργανωτικό σχήμα προβλέπει μόνο δύο περιφέρειες, τη Δυτική Ευρώπη και την Κεντρο-Ανατολική.

Η επίσημη ανακοίνωση δε σχετίζει την οικονομική κρίση και την πορεία των πωλήσεων με την συρρίκνωση της παρουσίας της φινλανδικής εταιρείας στην Ευρώπη, απλά επικαλείται τη δημιουργία ενός πιο ευέλικτου σχήματος.
Είναι γνωστό, βέβαια, ότι οι κατασκευαστές έχουν μεταφέρει πλέον το
πεδίο ενδιαφέροντός τους στηναμερικανική αγορά, στην οποία έχουν ανοίξει πλέον μεγάλες ευκαιρίες λόγω της εξάπλωσης του LTEπου τροφοδοτεί ένα νέο κύκλο επενδύσεων και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας.
Οι 12 εργαζόμενοι στο τοπικό γραφείο της εταιρείας, αναμένεται σύντομα να λάβουν προτάσεις γιαανάληψη καθηκόντων σε άλλες χώρες, ενώ σχετικά με το μοντέλο διανομής το τοπίο είναι ακόμα αδιευκρίνιστο. Τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, πάντως, θα συνεχίσουν να προμηθεύονται τις συσκευές μέσω κεντρικών συμφωνιών. © Κώστας Παπαζαχαρίου (20/09/2012)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Media Metadata

Networked Blogs

like

Συνολικές προβολές σελίδας