Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Πρόταση για να γίνει αθλητικός ο Ant1


-απο www.enimerosi24.gr

Το ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 μετά από μια επιτυχημένη πορεία είκοσι ετών στον ενημερωτικό τομέα σίγησε, αφού τα αφεντικά του αποφάσισαν να τον καταργήσουν με σκοπό να μετατραπεί σε ψυχαγωγικός, δηλαδή τραγουδάκια, playlist, φυσικά χωρίς μεγάλο κόστος. Το νέο project όμως ίσως αλλάξει εντός των ημερών, αφού η αθλητική πιάτσα βοά πως η οικογένεια Κυριακού έχει δεχτεί κρούση για μετατροπή του ΑΝΤ1 σε αμιγώς αθλητικό σταθμό!
Έμπειρος αθλητικός δημοσιογράφος που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται εκτός πρώτης γραμμής και ψάχνεται διαρκώς να επιστρέψει στο προσκήνιο, διαδίδει πως πρότεινε στην οικογένεια το νέο σχέδιο λειτουργίας του σταθμού επιμένοντας πως τo σχέδιο θα πετύχει.


Μέχρι τέλος του μήνα θα γνωρίζουμε, αν τα αφεντικά του ΑΝΤ1 αποδεχθούν την κρούση και δώσουν το πράσινο φώς για το νέο εγχείρημα.
Η αλήθεια είναι πως μετά την έρευνα που κάναμε, στη μπάντα των αθλητικών FM δύσκολα μπορεί να αντέξει και τέταρτος αθλητικός σταθμός. Δηλαδή μετά τον υγιή οικονομικά SPORT FM, την άνετη λόγω ανταποδοτικού τέλους ΕΡΑ ΣΠΟΡ και τον επανακάμψαντα SENTRA FM αλλά με συνθήκες εργασίας αλά Μπαγκλαντές δηλαδή με δωρεάν εργασία των εργαζομένων, μόνο τολμηρό χαρακτηρίζεται ανάλογο εγχείρημα.
Για τους φίλους βέβαια των σπορ καλό είναι να ανοίγουν αθλητικές επιχειρήσεις, οι επιχειρηματίες όμως αναζητούν το κέρδος και κέρδη τέτοιες εποχές δεν υπάρχουν. Εν αναμονή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...