Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2012

Νέο πρόγραμμα Alpha 989


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ανανεωμένο πρόγραμμα για τη νέα σεζόν, ο Alpha 98 9 φιλοδοξεί να αποτελέσει σταθερό σημείο αναφοράς για τους ακροατές για άμεση, δυναμική και αντικειμενική ενημέρωση. Από νωρίς το πρωί και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, η έμπειρη ομάδα παραγωγών του Alpha 98 9 συνθέτει ένα ολοκληρωμένο ραδιοφωνικό πρόγραμμα με έμφαση στην ενημέρωση, την αμερόληπτη κριτική και την αμφίδρομη επικοινωνία.
Από Δευτέρα έως Παρασκευή, ο Γιώργος Σμυρνής στην εκπομπή Και εσύ Σηκώθηκες Νωρίς παραθέτει τα πρώτα νέα της ημέρας, ενώ ο Δήμος Βερύκιος παρέα με τον Δημήτρη Σταυρόπουλο στην εκπομπή Oι Αντίθετοι καυτηριάζουν την επικαιρότητα μέσα από τις θρυλικές κόντρες τους. Ο Νίκος Μάνεσης στην εκπομπή Κατά Ριπάς αναζητά τους υπεύθυνους και τα αίτια της ελληνικής παθογένειας. Ο Σπύρος Χαριτάτος στην εκπομπή Γιάφκα συμμετέχει με τους ακροατές σε μία ανοιχτή συζήτηση επιδιώκοντας να δώσει με θετική διάθεση απαντήσεις στα προβλήματα που τους απασχολούν. Οι Γιάννης Ντάσκας και Διονύσης Αντωνέλλος στην Κακή Παρέα, διερευνούν το παρασκήνιο, ασκούν κριτική και αποκαλύπτουν.


Ο Γιάννης Σμυρλάκης στο Magazino παρουσιάζει όλες τις ειδήσεις της ημέρας, ενώ ο Γιώργος Δημητρομανωλάκης μας μεταφέρει τις εξελίξεις στον χρηματοοικονομικό τομέα στην Ώρα της Οικονομίας. Οι Τάκης Πουρναράκης και Τάκης Τρακουσέλλης στο Men & Speed συζητούν θέματα για την αυτοκίνηση, τα σπορ και την υγεία. Ο Θανάσης Πάτρας στο Πάρε να ‘χεις εκπέμπει θετική ενέργεια, με αγαπημένους καλεσμένους, φάρσες και ανατρεπτικό σχολιασμό της επικαιρότητας. Οι Έφη Αλεβίζου και Ελένη Σπυρίδη εστιάζουν με αποκλειστικές συνεντεύξεις στους πρωταγωνιστές της ημέρας και παρουσιάζουν τα κεντρικά δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών Στον Αέρα. Ο Λευτέρης Πράσινος και η Αγγελική Καρδιόλακα στο Παρ’το Αλλιώς σχολιάζουν τα πρόσωπα της ελληνικής και διεθνούς σκηνής και αναδεικνύουν λιγότερο προβεβλημένα γεγονότα. Τέλος, ο Στέλιος Χατζημιχαήλ στο Μαζί μας ταξιδεύει με ελληνικά τραγούδια από το 1960 έως σήμερα, σπάνιες ηχογραφήσεις καθώς και συνεντεύξεις δημιουργών και ερμηνευτών που έγραψαν ιστορία.
Το ανανεωμένο πρόγραμμα του Alpha 98 9 είναι διαθέσιμο πέρα από τη γνωστή συχνότητα και μέσω του site www.alpha989.com καθώς και της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα Alpha 989.

Ο Alpha 98 9 βρίσκεται σε επαφή με τους ακροατές του και μέσω των social media (Facebook: Alpha 989, Twitter: Alpha 989).
Alpha 98 9: Το ραδιόφωνο του Alpha.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Media Metadata

Networked Blogs

like

Συνολικές προβολές σελίδας