Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Ξεκίνησε το FTHIS.gr


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ



Το νέο lifestyle-gossip site του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ είναι ήδη στον αέρα. Ακολουθήστε το και μάθετε τα πάντα για τη showbiz... και όχι μόνο! Τι τρέχει; Τι παίζει; Τι ακούγεται; Τι λέει; Ποιος, πότε; Πού, γιατί; Αν όλες οι παραπάνω ερωτήσεις κυριαρχούν στο καθημερινό σας λεξιλόγιο, αντικαταστήστε τις με μία νέα λέξη: FTHIS.gr και πάρτε όλες τις απαντήσεις… σε αποκλειστικότητα!

Το νέο lifestyle-gossip site FTHIS.gr ανήκει στη «ΔΑΦΝΗ Επικοινωνίες», μια εταιρία του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ και φέρνει για σας τις πιο hot ειδήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε αποκλειστικότητα! Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ μέσω της δημιουργίας του νέου αυτού site, συνεχίζει δυναμικά τις σημαντικές επενδύσεις που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια στον χώρο του διαδικτύου. Το FTHIS.gr είναι εύχρηστο για τον επισκέπτη, διαθέτει μοντέρνα αισθητική και ξεχωριστό design.


Για να μαθαίνετε τα πάντα από τη showbiz, αλλά και απ’ όλο τον κόσμο πρώτοι απ’ όλους, ακολουθήστε από σήμερα ό,τι σας κάνει κλικ στο FTHIS.gr!
Η δημοσιογραφική ομάδα του FTHIS.gr δε σταματά να μαθαίνει, να ψάχνει, να ανακαλύπτει, να δοκιμάζει, να βρίσκει, να προτείνει, για να σας ενημερώνει και να σας αποκαλύπτει όλα τα fresh “must know”. Πικάντικα celebrity news, τα τελευταία super trends, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, έγκυρες  αστρολογικές προβλέψεις, τέχνη και δημιουργοί, videos που δεν έχετε ξαναδεί, χρήσιμα tips, στιλ, μόδα, άποψη και διακόσμηση, ξεχωριστές προτάσεις διασκέδασης, αλλά και ενημέρωση τη στιγμή των εξελίξεων, πρωταγωνιστούν στο νέο site που θα λατρέψετε!
Μην μένετε πίσω, ακολουθήστε τον κόσμο του FTHIS.gr. Ό,τι σας ενδιαφέρει, αλλά και ό,τι συμβαίνει, ανεβαίνει αποκλειστικά εδώ και ρίχνει φως, εκεί που οι άλλοι έχουν σκοτάδι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...