Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2012

Λογοκρισία επέβαλλαν οι τραπεζίτες στη νέα διαφήμιση της WINDΑντιδράσεις έχει προκαλέσει στο τραπεζικό κατεστημένο η νέα διαφήμιση της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας Wind που ξεκίνησε να προβάλλεται από την περασμένη Δευτέρα στις τηλεοράσεις, με αποτέλεσμα να ζητήσουν και να επιβάλλουν την απόσυρσή της! Ήδη η διαφημιστική εταιρία που υπογράφει το νέο διαφημιστικό σποτ αποδέχθηκε το αίτημα των τραπεζιτών και ξανά-μοντάρει το υλικό προκειμένου να αφαιρέσει τα επίμαχα σημεία που… έτσουξαν!

Η σκηνή που προσβάλει κατά τη γνώμη τους, είναι όταν ο ήρωας που υποδύεται τον κλέφτη που έχει μπουκάρει στην τράπεζα και δίνει τις διαταγές λέει, «Όλοι κάτω εκτός από τους κλέφτες» και ο φακός δείχνει τον διευθυντή της τράπεζας να σηκώνεται όρθιος!


Μαθαίνουμε ότι η λογοκριμένη εκδοχή της νέας διαφήμισης της Wind είναι ήδη έτοιμη και αναμένεται από σήμερα να προβάλλεται ξανά στις τηλεοράσεις. Τέλος να σημειωθεί ότι ένα είδος παρασκηνίου υπάρχει και για την εταιρία που υπογράφει την εν λόγω διαφήμιση, αφού οι γνωρίζοντες υποστηρίζουν ότι ιδρύθηκε από τα πρώην στελέχη της Leo Burnett μια ημέρα πριν βαρέσει κανόνι!

http://www.youtube.com/watch?v=WKRXW0_y2iU

(www.enimerosi24.gr)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Media Metadata

Networked Blogs

like

Συνολικές προβολές σελίδας