Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Η UPS εξαγοράζει την TNT Express

Σε συμφωνία κατέληξαν οι UPS και TNT Express, για τη δημιουργία ενός παγκόσμιου ηγέτη στο χώρο των ταχυμεταφορών, με τη διαδικασία ενοποίησης να βρίσκεται σε εξέλιξη.
 
Σε συμφωνία κατέληξαν οι United Parcel Service, Inc (UPS) και TNT Express NV (TNT Express), για την εξαγορά της δεύτερης από την πρώτη, έναντι 9,50 ευρώ ανά κοινή μετοχή της TNT Express. Η συγκεκριμένη εξέλιξη θα δημιουργήσει έναν παγκόσμιο ηγέτη στον κλάδο ταχυμεταφορών με ετήσια έσοδα που θα ξεπερνούν τα 45 δισεκατομμύρια ευρώ και ένα παγκόσμιο, ισχυρό δίκτυο.

Σημειώνεται πως η ένταξη του οδικού δικτύου της ΤΝΤ Εxpress εντός Ευρώπης, θα επεκτείνει τις λύσεις εφοδιαστικής αλυσίδας (logistics) της UPS στην ήπειρο. Επιπλέον, οι πελάτες της TNT θα επωφεληθούν από την πρόσβαση της UPS στην αγορά της Βόρειας Αμερικής, καθώς και από την άμεση πρόσβαση σε λύσεις στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας. Η διαδικασία ενοποίησης των δύο εταιρειών θα ολοκληρωθεί σε διάστημα τεσσάρων περίπου ετών.

(www.advertising.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...