Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Νέα εταιρεία καφέ & τσαγιού από τη Sara Lee

 
Τη μετατροπή της σε δυο εισηγμένες εταιρείες, συγκεκριμένης στόχευσης, ανακοίνωσε η Sara Lee, με τη νέα εταιρεία που προκύπτει, να ονομάζεται D.E MASTER BLENDERS 1753.
 
Η νέα, διεθνής εταιρεία Καφέ & Τσαγιού, D.E MASTER BLENDERS 1753 δραστηριοποιείται στην Ευρώπη, τη Βραζιλία, την Αυστραλία και την Ταϋλάνδη, με μάρκες, όπως οι Douwe Egberts, Senseo, L’OR EspressO, Marcilla, Pilão, Moccona, Pickwick και Hornimans.

Ο Γενικός Διευθυντής της Sara Lee Coffee & Tea Hellas, Γεράσιμος Σαράφογλου, δήλωσε σχετικά: «Eίμαστε ευτυχείς με τις εξελίξεις. Λειτουργώντας ως μέρος της D.E Master Blenders 1753, ενός οργανισμού που εστιάζει πλέον αποκλειστικά στην αγορά του καφέ και του τσαγιού, θα καταστήσουμε ξεκάθαρη την τοποθέτηση και τη στόχευσή μας. Σ’ αυτό το πλαίσιο, θα έχουμε τη δυνατότητα να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο την παρουσία του καφέ BRAVO, ο οποίος θα εξακολουθήσει να αποτελεί ένα εμβληματικό brand για την D.E Master Blenders 1753 στην Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...