Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Ανακοινώθηκε το νέο iPad 3 και η Apple Tv (pics)

Στο μεγάλο και πολυαναμενόμενο event της Apple ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Tim Cook, παρουσίασε πριν από λίγο τη νέα Apple Tv αλλά και το νέο iPad 3.

O Cook και οι άνθρωποι της Apple παρουσίασαν τα βήματά τους τους τελευταίους μήνες, μίλησαν για τα εντυπωσιακά στατιστικά της εταιρείας, παρουσίασαν τη νέα Apple Tv και φυσικά το πολυαναμενόμενο iPad 3.
Ο Cook μίλησε καταρχάς για την ''χρυσή εποχή'' του tablet της Apple, καθώς πλέον το iPad ξεπερνά σε πωλήσεις οποιοδήποτε άλλο PC.
Έκανε μάλιστα επίδειξη των δυνατοτήτων του iPad ''τρέχοντας'' μια εφαρμογή σε tablet της Samsung...


Με μια εντυπωσιακή οθόνη Retina display, 3,1 εκατομμύριων pixels (!) και ανάλυση 2046x1536, ταχύτατο επεξεργαστή A5X, νέα iSight κάμερα 5 megapixels και δυνατότητα face detection, πρόκειται σύμφωνα με τους υπεύθυνους της Apple για το καλύτερο tablet της αγοράς.
Άλλα επιπλέον του iPad 3: το νέο ταχύτατο Wifi 4GLTE (ανώτατη ταχύτητα τα 73 Mbps), ενώ ακόμα διαθέτει και δυνατότητα υπαγόρευσης σε 4 γλώσσες....
Θα κυκλοφορήσει σε άσπρο και μαύρο, με κόστος από $499 έως $829, παραμένει απίστευτα λεπτό και ελαφρύ (9,44mm και 600 γραμμάρια).
Στην Ελλάδα, όπως έγινε γνωστό, θα είναι διαθέσιμο από τις 26 Μαρτίου, ενώ οι προ-παραγγελίες ξεκινάνε σήμερα.




(http://www.mediagate.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...