Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι ετοιμάζει ο Αντώνης Σρόιτερ;

Το έχουμε αναφέρει πολύ καιρό ότι αναλαμβάνοντας ξανά τα ηνία του ALPHA, ο Δημήτρης Κοντομηνάς επιθυμεί να ενδυναμώσει τον ενημερωτικό τομέα του σταθμού, κάτι που είχαν απαξιώσει οι μέχρι πρότινος γερμανοί ιδιοκτήτες του.

Απόψε λοιπόν ξεκινά η καινούργια εκπομπή «Παρέμβαση» που θα παρουσιάζει η Γιάννα Παπαδάκου. Η πρεμιέρα της εκπομπής θα γίνει σήμερα με καλεσμένο τον Ευάγγελο Βενιζέλο αλλά από την επόμενη βδομάδα θα μεταδίδεται κάθε Πέμπτη στις 11 το βράδυ. Ωστόσο, δεν είναι η μοναδική ενημερωτική εκπομπή που ξεκινά στο κανάλι της Κάντζας.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, αύριο Πέμπτη, στις 11 το βράδυ θα μεταδοθεί μία καινούργια ενημερωτική εκπομπή που θα παρουσιάσει μάλιστα ο Αντώνης Σρόιτερ. Η εκπομπή που θα βγει στον αέρα με τον παρουσιαστή του βραδινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ALPHA έχει τίτλο «Alpha ρεπορτάζ» και σκοπός των στελεχών του σταθμού δεν είναι η συνεχής εβδομαδιαία παρουσία της. Η εκπομπή «Alpha ρεπορτάζ» θα βγαίνει on air μόνο όταν υπάρχει κάποιο θέμα της επικαιρότητας που απαιτεί έρευνα και ρεπορτάζ.


Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, στην αυριανή πρεμιέρα της η εκπομπή θα ασχοληθεί με τον ΟΠΑΠ. Έτσι, από αύριο το βράδυ ο Αντώνης Σρόιτερ ξεκινά μία καινούργια εκπομπή με καλεσμένους αλλά κυρίως πολλά ρεπορτάζ γύρω από το κάθε φορά θέμα της εκπομπής.


Γρηγόρης Μελάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Media Metadata

Networked Blogs

like

Συνολικές προβολές σελίδας