Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Παράπονα για Πουνέντη


email αναγνώστη
Μεγάλη αναστάτωση έχουν προκαλέσει στον ΑΝΤ1 τα πάρτυ που διοργανώνει ο ραδιοφωνικός σταθμός του ομίλου «Ρυθμός 949» κάθε Τετάρτη σε γνωστό κλάμπ της Αθήνας. Οι λόγοι της αναστάτωσης είναι δύο.
Καταρχήν από έλεγχο που έγινε στο λογιστήριο του «Ρυθμού» διαπιστώθηκε ότι τα έσοδα του σταθμού είναι ελάχιστα αναλογικά με τα εκατοντάδες διαφημιστικά σποτ που παίζουν κάθε εβδομάδα διαφημίζοντας το συγκεκριμένο κλαμπ.
Ενώ ο δεύτερος και σημαντικότερος είναι ηθικός και αφορά τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει ο διευθυντής του «Ρυθμού» Μάκης Πουνέντης τους καλλιτέχνες ώστε να συμμετέχουν στα εν λόγω πάρτυ. Η οικογένεια Κυριακού λοιπόν ανακάλυψε ότι ο διευθυντής του σταθμού κόβει τα τραγούδια όσων καλλιτεχνών αρνούνται να συμμετέχουν στα «πάρτυ του Μάκη Πουνέντη» όπως αυτά διαφημίζονται! Θύματα αυτής της τακτικής έχουν
πέσει και πολύ μεγάλα ονόματα όπως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Σάκης Ρουβάς αλλά και η Έλενα Παπαρίζου , η οποία αν και ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του Dancing on ice στον ANT1 είδε το τραγούδι της »Mr.Perfect» να μην παίζει στον “Ρυθμο” αφού αρνήθηκε να εμφανιστεί στο συγκεκριμένο κλαμπ.
Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες ανώτατα στελέχη του ομίλου διαμήνυσαν στον Μάκη Πουνέντη ότι αυτή η τακτική είναι πολύ μακριά από τις αρχές και αξίες του ομίλου Αντ1 αλλά και της ίδιας της οικογένειας Κυριακού.
Αταλάντη Λέτζου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...