Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Δύο νέες 48άωρες απεργίες στην Ελευθεροτυπία



Δε θα κυκλοφορήσει χριστουγεννιάτικο φύλλο
 
Την έναρξη νέου κύκλου αγωνιστικών κινητοποιήσεων για την διεκδίκηση των δεδουλευμένων τους, αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στην Ελευθεροτυπία. Κήρυξαν 2 νέες 48άωρες απεργίες για σήμερα 22 και αύριο 23 Δεκεμβρίου, αλλά και για τις 29 και 30 Δεκεμβρίου.

Η γενική συνέλευση των εργαζομένων αποφάσισε επίσης να κλιμακώσει τις κινητοποιήσεις με επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες από τις 2 Ιανουαρίου 2012.

«Η Συνέλευση των εργαζομένων εκτίμησε ότι οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις είναι από εδώ και στο εξής το μόνο όπλο που έχουν έναντι της Ιδιοκτησίας. Ενωμένοι θα δώσουμε τον αγώνα για το μέλλον της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ και την αξιοπρεπή άσκηση του επαγγέλματός μας, τα οποία θεωρούμε ταυτόσημα. Άλλωστε όλο αυτό το διάστημα η στάση όλων μας διέλυσε την όποια αμφιβολία ότι οι επιμέρους διαφωνίες είναι ικανές να μας αποπροσανατολίσουν από τον βασικό μας στόχο: Η εφημερίδα να βρίσκεται στα περίπτερα σεβόμενη τους αναγνώστες της, χάρη στην συνειδητή επιλογή των απλήρωτων εργαζομένων», αναφέρεται στην ανακοίνωση των εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...