Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΝΕΟ Δ.Σ. ΣΤΗ STARLINK

Εντός στελέχη του Ομίλου, εκτός Μ. Αδάκτυλος-Κ. Σάββα

Σε αλλαγές στη σύνθεση του διοικητικού της συμβουλίου προχώρησε η

Η Βιβή Καμάμη παραμένει στη θέση της διευθύνουσας συμβούλου, αναλαμβάνοντας να εκπροσωπεί την εταιρεία και να ασκεί όλες τις εξουσίες και δικαιώματα του Δ.Σ. που προβλέπονται από το καταστατικό, πλην συγκεκριμένων περιπτώσεων που απαιτείται η ειδική απόφαση του Δ.Σ. Η θητεία του νέου Δ.Σ. είναι πενταετής. Σημειώνεται ότι στο νέο διοικητικό σχήμα της Starlink δεν συμμετέχει ο Μιχάλης Αδάκτυλος, που μέχρι πρότινος εκτελούσε χρέη προέδρου, και η Κατερίνα Σάββα, που ήταν μέλος και γραμματέας του Δ.Σ.
(Business Today)
 
Starlink. Πλέον στο διοικητικό σχήμα συμμετέχουν υψηλόβαθμα στελέχη του Publicis Groupe από τον τομέα των Media Specialists και σε αυτό το πλαίσιο το Δ.Σ. διαθέτει πλέον νέο πρόεδρο, αλλά και λιγότερα μέλη. Πιο συγκεκριμένα, μετά από τη Γενική Συνέλευση της εταιρείας συγκροτήθηκε νέο Δ.Σ., με πρόεδρο τη Sydney Kathleen Hunsdale, η οποία ασκεί καθήκοντα Chief Financial Officer, EMEA στη VivaKi. Παράλληλα, δημιουργήθηκε θέση αντιπροέδρου του Δ.Σ., στην οποία τοποθετηθηκε ο Iain Brooksby Jacob, CEO EMEA στο Starcom Mediavest Group.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...